God jul världens bästa läsare

god jul

Ni är bäst

Faktiskt. Helt himlans underbara. Fantastiska.

Därför förtjänar ni världens bästa julklapp och det är tid att träna. Det kan ni faktiskt bara ge er själva, men jag ger er härunder verktyg till era träningspass. 

clara färdiga gå

Först och främst har jag ju gjort träningspass för den första, andra, tredje och fjärde advent. Det kan eventuellt komma ett pass på julafton också, om ni har tur! 😉

Sen har jag delat med mig av lördagspassen, eller hur? Kommer ni ihåg dem?

Sen har jag åtta snabbpass färdiga för er. Alltså snabbpass deluxe.

clara färdiga gå

Lite halvsuddig bild kanske, men äsch, vad gör väl det om hundra år. De här bilderna är från mitt träningspass igår, försöker uppdatera bildförrådet med lite fancy bilder, men de blev suddiga…. 😉 

Viktigast är egentligen att du tar tid till det. Det blir på ditt ansvar, för det handlar ju om dig och inte om mig.

Gör vad du vill, det är din hälsa det handlar om. Tänk bara på att du faktiskt förtjänar att träna. 

clara färdiga gå

Innan vi tar avsked helt och hållet, så vill jag ge lite kärlek till mina fina bloggkollegor i mitt nya nätverk.

Först har vi Camilla som bjuder på en riktigt bra julklapp: en ordlista för vad alla de där crossfitorden betyder. Det är en djungel och en ännu värre djungel med tanke på att jag kommer från tyngdlyftningen, där vi har ungefär samma övningar, men helt andra namn. Tack!

Numero två ut är Mari som bjuder på ett träningspass! Ännu mera träning till er! Tänka sig vad bra 😉

Emma önskar er en god jul genom att ni får välja vad ni ska läsa på hennes blogg i framtiden. Hon håller på med att bygga upp sin blogg så att hon kan överleva på den helt och hållet, så gå in och ge henne idéer på vad ni vill läsa om så hon får pepp och kärlek!

Ida bjuder på länkkärlek hon med! Bland annat får ni en länk till en av mina favoritbloggar, och en hel del annat spännande. In och kika vetja.

God jul världens bästa läsare

Nu är det faktiskt dags för avsked. Inläggen imorgon och lördag kommer vara förtidsinställda och på söndag kommer ju poddavsnittet, så då är det också förinställt. Sen så tänker jag återkomma, men vet ni, jag tänker ha så mycket ledigt jag kan! Antagligen kommer jag kika in, men det är inte för att jag MÅSTE utan för att jag vill. Inga krav, ingen press, bara mys. Precis som julen ska vara. Ha en underbar jul alla ni!

8 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.