• Företagarlivet

  Att jobba på något man tror på

  Och att jobba för något man brinner för, ja, det är väldigt spännande ändå. Att göra något man verkligen tror på och känner är rätt, ja, det liksom, det gör mig lycklig.

  Det känns ända in i själen att det här är rätt och att det kommer bli bra.

  Pratar givetvis om min gymkurs nu. Kursen jag bygger just nu för att sprida kunskap om att gymma.

  Har faktiskt planer på att ha gjort en sån här kurs flera år tillbaka, har jobbat på samma dokument år ut och år in men inte känt att det är dags, förrens nu.

  Somrar jag suttit på hemtjänsten och skrivit, eller på Actic och skrivit, ja, jag har suttit och planerat, testat, utvärderat och funderat. Hur ska jag göra det här allra bäst.

  Och sen kom jag på att det ska vara en kurs som är som ett intro till mina pt-online-tjänster. Lite liknande som yogan har blivit, så är gymkursen också det. Då får deltagarna lära känna mig och prova på att ha mig som coach.

  Helt plötsligt föll flera års klurande på plats. Mina tankar och funderingar känns logiska nu.

  Enkelt att gå vidare och göra det som behövs i nästa steg. Kursen är klar i huvudet, och till stor del klar på pappret också. Planeringen känns självklar och marknadsföringen är rolig.

  Det här är ändå något jag brinner för.

  Länk till gymkursen så ni kan se vad jag pratar om.

 • Företagarlivet

  Veckans planer – ÄNTLIGEN HOCKEY

  Vet inte vad jag ska ta vägen riktigt. ÄNTLIGEN HOCKEY. Svårt att tänka på annat än SÄSONGSSTART PÅ LÖRDAG.

  Egentligen skulle jag varit på plats i Luleå och sett Lakers borta, men pga vovve och icke-existerande hundvakt så har jag beslutat att stanna hemma. Har runnit tårar hela förra veckan när jag bestämde mig för detta och kommer göra hela veckan, men känner ändå pirret och tagget inför lördag!

  Jag kommer inte gå på hemma-match förrens i oktober, men förhoppningsvis blir det två matcher då!

  LÄNGTAR

  Måndag: fixa och planera veckans promo inför gymkursen samt jobba på Puls och Träning ikväll. Och underhålla vovve som har om möjligt ännu mer energi än vanligt idag. Vet inte vad det är med honoooooooom.

  Tisdag: Imorgon ska jag ha några pass på actic, och sen jobba hemifrån för det mesta. OM det funkar så vill jag också träna, men får se hur vovvisen har det.

  Onsdag: På onsdag kommer en kompis hit över dagen! Så blir nog en lite halvledig dag sådär! Hoppas på bra väder så vi kan vara ute en del.

  Torsdag: jobbjobbjobb och träning på kvällen.

  Fredag: ledig busdag med vovven. Och träna såklart.

  LÖRDAG: SÄSONGSSTART

  Söndag: återhämtning efter gårdagens urladdning angående hockey och uppladdning inför kursstart på måndag!

 • Företagarlivet

  Det är bara influencers som klarar att hoppa samtidigt

  Så det så.

  Igår var jag på en bubbelfrukost, en nätverksfrukost med ett stort gäng influencer-kollegor här i stan.

  Vi åt frukost, drack bubbel (alkoholfritt, ingen orkar väl dricka alkohol 8.30 en fredagmorgon) och pratade om att driva sitt företag som influencer. Så många värdefulla insikter och kommentarer.

  Under hösten har vi flera planerade träffar, så himla roligt att Örebros Almi-verksamhet har tagit tag i den här bollen och fixar åt oss! Ser så mycket fram emot nästa gång!!!

 • Företagarlivet

  Veckans planer – bubbelfrukost

  Hej på er! Ny vecka, nya planer, med en massa olika roligheter på gång, hoppas jag i alla fall 🙂

  Måndag – idag har jag fixat en del med mina pt-kunder, sen planerar jag inför kommande gym-utmaning, och ikväll ska jag jobba på puls och träning. Alldeles strax ska jag och hundskrället ut på en långpromenad, ut i skogen och leka ordentligt, för sen ska han till sin nya dagmatte! Jag tror att det kommer bli bra, men vill ändå att han ska vara trött när han kommer dit haha, så de inte blir helt rädda… 😉

  Tisdag: imorgon ska jag jobba hemifrån, fortsätta jobba med min utmaning som jag planerar för fullt! På kvällen ska jag hålla ett yogapass och innan det tänkte jag träna en sväng! Och så ska jag börja kika på utbildningen jag ska gå nu under hösten!

  Onsdag: ska ha två (!) danspass och därefter ett aquapass på onsdag. Gissa vem som kommer vara trött efter det haha. På kvällen ska jag på en återträff för den utbildning jag var på för ett par veckor sen i Skåne!

  Torsdag: min plan är att börja filma inför gymutmaningen på torsdag! Och så ska jag ha två gruppträningar och ett stort kanske på egen träning.

  Fredag: bubbelfrukost med almi och därefter en ledig dag! Träning på eftermiddagen tror jag allt det blir också såklart 🙂

  Lördag: Jobbar på Actic på förmiddagen, och ska på hundträff på eftermiddagen! Och eventuellt inflyttningsfest på kvällen. Herregud vilken dag. Vad vi kommer sova sen, både hunden och jag.

  Söndag: Acticjobb och kanske bara en lång eftermiddag i skogen tror jag allt. Kanske gymma på kvällen, eller något. En lugn dag!

 • Clara Färdiga Gå,  Företagarlivet,  listor

  10 roliga saker som händer i september

  Jag för ett år sen – på träningsutbildning på Playitas! Hujedamig vad kul vi hade! Vill så gärna åka på något sånt igen! Ha det gött och bo all inclusive liksom.

  Jaja, drömma kan man ju! Här kommer mina septemberplaner i lite annan tappning än jag brukar! Tänkte att jag kan prova, eller hur? 😉

  Yogautbildning!

  Dock inte förrens sista helgen i september, så kanske dumt om jag börjar skriva inlägget med det haha! Jaja.

  Det är en helgutbildning för Actic, och de ska förbereda mig för att ha yoga by actic! Gillar verkligen Actics utbildningar, för på dem lär jag mig många små knep på hur jag ska bete mig som instruktör, mer än kanske själva innehållet.

  Lite mer ”säg såhär” än ”gör såhär” eller hur jag nu ska förklara det hela.

  Det kommer i alla fall bli superkul!

  Börja gymma – utmaning

  Jag har en en rolig utmaning på gång och är i full planering för den! Har inte bestämt mig exakt när och hur jag ska göra saker, men det är ju det jag planerar va! 😉 Håll utkik!!

  Umeå och Luleå-besök

  Eventuellt kommer jag åka till Umeå och Luleå nästanästa vecka! Kanske kanske kanske.

  Det är lite för många saker som måstemåste lösa sig! Men jag tror att jag får ihop det faktiskt hörrni!

  Knäböjsutmaning i Min Tid För Träning

  Hela första veckan i september nu kör vi 100 knäböj om dagen hela veckan. Hoppas att vi kan samla ihop många knäböj alltså!

  Läsa fem böcker

  Det här är jag så glad för, alltså för läsningen.

  Jag har äntligen kommit igång med min läsning igen, av skönlitteratära böcker och alltså, det är så mysigt att läsa! Försvinna lite i en magisk värld och bara läsa om allt påhittade personer få vara med om och låtsas att jag också är där.

  Älskar verkligen att läsa!!! Dock inte bestämt mig för vilka böcker det ska bli än, men har en lång lista på böcker jag vill läsa så ska bara ta en efter en helt enkelt.

  Göra klart mitt bänkprogram

  Jag har två veckor kvar på programmet, och jag tror inte jag kommer få samma resultat som andra som gjort exakt enligt programmet, men jag känner iaf en stor utveckling hos mig själv just nu, vilket är kul! Längtar så efter att få se resultaten.

  Börja plugga

  Imorgon börjar jag plugga på 25% också! Ska läsa 7.5 hp programmeringsgrunder i höst! HUR KUL! Jag är så taggad! Hoppas verkligen kunna skapa massor med roliga små saker i höst.

  Tänker att jag kommer inte lära mig sååå mycket men ändå, det är långt mycket mer än jag kunnat tidigare! 😉

  Springa 10 gånger

  Detta är jag minst taggad på av allt jag har planerat. Haha.

  Jaja.

  Det här är väl mer ett måste.

  Hundträffar med Nyko

  Vi ska på hundträffar med hans syskon en eller två gånger den här månaden! Hoppas verkligen att det kommer gå bra haha!

  Han är så kaosig och bråkig när det kommer hundar han inte känner, men är det hans syskon är det väl annorlunda.

  Och på tal om hundmöten som går åt helvete så går det så mycket bättre nu de senaste dagarna. Från att ha varit helt OLIDLIG till att vara åtminstone tyst och inte skälla på andra hundar, så är det liksom, alltså, det är så skönt.

  Jag kommer inte ge mig på hundmötena, någon gång ska vi kunna gå förbi en annan hund och han ska enbart bry sig om mig. Någon gång.

  HOCKEYSÄSONGEN

  Oj.

  Vad vi längtat.

  Den är här.

  På riktigt.

 • Företagarlivet

  Mina veckovisa terapisamtal

  Efter många om och men har jag insett en grej.

  Det var under gårdagens promenad när jag pratade med en vän i telefon som jag insåg att det får vara nog nu. Jag kämpar och tragglar med mina träningsevent och gruppträningar och jämfört med hur mycket jag får ut av det mot hur mycket energi jag lägger ner.

  Det kanske inte är helt slut, såklart, jag älskar ju att ha event och göra saker, men just nu måste jag pausa detta och fokusera på en sak.

  Känt länge, som jag också pratat om, att jag är för spretig. Att jag tappar fokus och gör för dåligt av det jag försöker mig på.

  Däremot, något som jag ska satsa på, är mina utmaningar jag kör online.

  De tycker jag inte har varit jobbiga eller omständiga någon gång, och svaret jag får av dem är också väldigt positivt. Allra mest har det varit från yogan, men andra saker jag gjort tidigare har också varit väldigt trevliga och glada och peppiga kommentarer på.

  Vilket också gör att jag kan vara lite mer flexibel och jobba lite mer som jag vill, när jag vill, inte lika mycket när jag mår dåligt och mycket mer när jag mår bra.

  Jag kommer högst troligt ändra mig 753 gånger till. Det är roligt med gruppträningar, det är roligt med event, så det kanske bara är den här hösten som inte det kommer bli något på.

  Dock ligger jag schemalagd på 4 gruppträningar per vecka i höst på Actic så jag kan ju inte klaga för mycket. 😉

 • Företagarlivet

  Veckans planer – kickoff på söndag

  Alltså den här stan hörrni. En blir ju lycklig av att cykla igenom stan när det är fint väder ändå.

  Måndag: Fixar det sista från stresshelgen och alldeles strax (när jag ätit upp lunchen) ska jag och vovven gå på en långpromenad. Efter det ska jag till Puls & Träning och jobba en stäng, och sen fixa vidare inför veckan som kommer. Hinner nog träna på P&T också!

  Tisdag: Actic-jobb, planering av höstens gruppträningar och lite annat fix och trix.

  Onsdag: Actic-jobb, spela in lite till min youtube och gosa med vovven!

  Torsdag: Hemmajobb, fix inför helgens roliga event! Och träna på kvällen!

  Fredag: Jobba, träna, leka med vovven och i helgen så har jag massor med planer till både fredag och lördag, men ja, hmm, vi får se helt enkelt.

  Lördag: som ovan. Hoppas att jag hinner träna!

  Söndag: höstkickoff i Varberga! Det kommer vara en workshop i målsättning, ett grymt träningspass och avsluta med lite käk och sådär. Är sååååå laddad!

%d bloggers like this: