• Företagarlivet,  Youtube

  Ät rätt i hemmajobbstider

  Är du också en som gillar att småäta och fika mellan alla måltider? Kanske så mycket så att du inte ens är hungrig i när det är dags för lunch?

  Se videon ovan och få lite inspiration vetja.

  Annars då?

  Jo, men jag jobbar på. Idag har jag börjat med en mall för alla nya PT-kunder. Har inte riktigt haft något bra nybörjarsystem, alltså för de som signar upp sig med mig, men nu håller jag på att fixa iordning det.

  Att starta igång en PT-kund känns alltid lite småstressigt, eftersom jag inte har något system, men så satt jag och tänkte att jag ju skulle kunna göra ett sånt system så jag har en mall att utgå ifrån.

  Så behöver det inte vara så krångligt och jag kan bara känna att jag har läget under kontroll. Vilken grej ändå… 😉

 • Företagarlivet

  Stilla veckan – eller full fart framåt?

  Måndag: drömma mig tillbaka till Aqua Vista och värmen, jobba med PT-kunder, planera inför youtube-klippen och fixa iordning med mina gruppträningar som är på gång. I eftermiddag har jag tänkt gymma, det ser jag verkligen fram emot.

  Tisdag: Imorgon ska jag jobba med prova-på-PT-gänget, plugga en stund och ha gruppträning på kvällen! Och springa en kort runda har jag tänkt också. Se hur 2 kilometer känns med knät.

  Onsdag: Pluggdag och PT-fix. Sen ska jag gymma och jobba med kursen jag har på Medborgarskolan på kvällen.

  Torsdag: i helgen har jag tänkt vara ledig, heeelt ledig, vilket kommer bli så konstigt, fredag, lördag och söndag, så torsdag kommer gå åt att förbereda så alla ens kunder har saker att göra när jag är ledig.

  Fredag, lördag och söndag: Hmm… ska träna, fira påsk och.. vara ledig… behöver träna på att vara ledig tror jag… 😉 Känns jättekonstigt att vara ledig i tre dagar, men försöka kan man ju!

 • Företagarlivet

  Ibland är det lite svårt

  Svårt att motivera sig. Svårt att orka ta tag i saker.

  Jaja. Idag jobbar jag med pt-online, skriver pass och planeringar så att det smäller om det. Eller näe, egentligen inte. Det går ganska långsamt, men har inte jättemycket att göra egentligen.

  Gör mer jobb idag för att inte ha så mycket att göra på söndag och måndag. Försöker ligga steget före.

  Försöker planera, följa upp och tänka till. Jobbar i Asana och planerar vidare för youtube och mitt projekt nu under våren. Lite i taget.

  Pushar inte på nu när ångesten hela tiden är så nära. Försöker jobba klart så jag kan släppa jobb i två dagar och vara ledig fredag och lördag.

  Det är fan svårt ibland. Men en sak i taget.

 • Företagarlivet

  Mål för april

  Det blir ingen utvärdering av mars, vill inte ens tänka på den jävla månaden som varit helt ärligt, men april, ja, det kan väl fan inte bli värre?

  Hej! Hur har ni det? Har klurat en del på mina mål för april, och helt ärligt så har det varit lite klurigt! Jag vet inte exakt hur månaden kommer se ut, det är ju lite svårt med rådande läge i världen, och ja, jag är en person som inte mår så bra av att inte veta.

  Jag gillar att veta saker, veta vad som händer i framtiden och ha långsiktiga planer i livet. Nu… ja, alltså det känns lite svårt. Lite klurigt att jobba mot de där målen.

  Det ger helt ärligt en hel del ångest, och jag vet inte om det är själviskt eller om det är okej att känna såhär, men det är så himla jobbigt bara att inte veta vad som kommer hända. Känner mig så stressad av det här, även om jag försöker att tänka på det.

  Det är lite mer en dag i taget här borta, och det är… ja, svårt.

  Målen för april

  • Få min youtube att växa – Jag har precis gått med i ett nytt företagsnätverk och i det nätverket har vi olika mål och fokus varje månad, och den här månaden har vi fokus på youtube, vilket jag verkligen ser fram emot. Har gjort en grundplan nu så ska bli himla kul!
  • Sen har jag som mål att göra klart min programmeringskurs jag går, eller ja, göra klart den jag ligger efter på sen i höstas, och göra en hel del på den som jag går nu under våren.
  • Från och med nästa vecka har jag tänkt dra igång gruppträningar igen! En lugn uppstart såklart, men det ska bli himla roligt!!
  • Sen kommer jag ha fokus på att jobba med min väntelista och med att skapa värdefullt innehåll till mina nuvarande pt-kunder! Har som en liten slags utbildningsplan till kunderna, och ja, det är dags för nytt innehåll på den planen.
  • Sen kommer jag fortsätta rehaba mitt knä! Idag klarade jag av att springa 2.3 km utan smärta (okej, fick ont på slutet så då slutade jag ju springa) och det är ju långt bättre än vad jag klarat innan!
  • Och så vill jag YOGA massor. Blivit nyfrälst i min yoga. Älskar det.
  • Sen har jag som plan att återvända till gymmet och börja gymma igen. Och gymma utomhus också.
  • Sen vill jag läsa mer, vara mer ute och göra mer saker. Och hålla mig frisk och skadefri. Har ju vart sjuk eller sjukskriven i princip helaaaaa året tills nu. Karantän över på fredag.
 • Företagarlivet

  Veckoplanering – eller en dag i taget?

  Måndag: Idag ska jag plugga, jobba med mina pt-kunder och nu ska jag ta en yogapaus. Herregud min stackars kropp mår inte bra av att vara hemma såhär mycket och inte göra någonting.

  Tisdag: plugg-fokus hela dagen tror jag nog ändå. Och eventuellt träna något annat än ett lugnt yogapass? OM kroppen orkar dvs. Har varit sjuk, men idag vaknade jag utan halsont, så förhoppningen är hög att jag mår bra!!!!! äntligen.

  Onsdag: så om jag fortsatt mår bra i kroppen tänker jag ta och spela in lite till min youtube, kanske träna ute, och plugga såklart.

  Torsdag: Vill testa springa igen i veckan. Nu har jag inte sprungit pga sjuk, men de gånger jag har sprungit har det ändå känts bra! Har sprungit 10 minuter som max och känner ju att knät orkar med det! Så förhoppningsvis löpning på torsdag! Och plugg och pt-fixande såklart.

  Fredag och lördag: ledig dag! Har en kompis som pratade om att hon ska iväg och vandra i helgen så blev sugen på att ta och göra det jag med! Kanske ska åka ut till Kilsbergen över dagen typ? På fredag är ju min karantän över förresten, som jag har längtat!

  Söndag: den stora PT-uppföljningsdagen, och kanske kanske åka och gymma igen? HOPPAS verkligen kroppen är frisk nu!!!!!!!!

 • Företagarlivet

  Att våga satsa

  Jag vet inte, det är lite läskigt. Men det är också lite roligt.

  Det känns i magen, men det gör också det lite enklare att gå upp på morgonen.

  Att våga göra saker. Att våga ta steget och våga bygga mera. Våga ta tag i saker och våga släppa taget.

  Åh, det finns så många saker genom åren som jag velat göra men som jag bara fått släppa taget om. Har fått ändra om, tänka annorlunda, och göra på nya sätt.

  Men nu, ja, alltså, egentligen så har jag ju inte så många möjligheter. Inte så många olika sätt att göra saker.

  Det är lite skönt. För nu kan jag vara hemma och göra saker i företaget i min egen takt.

  Jag ligger hela tiden lite före, inte för mycket, för vet att det stressar mina kunder om jag är allt för ”före” i planeringen, men inte för långsam heller, så att de behöver fråga mig vad som händer. Lite lagom i förväg.

  Fixar, donar och lägger ut pepp och tips för personer som vill anlita mig som PT, förklarar hur det hela går till och hjälper de igång som vill köra igång, och de som bara vill ha pass på andra sätt, ja, de fixar jag också såklart.

  Men det liksom, ja, det finns inte så mycket annat att göra här från min karantän än att fixa med företaget, ta hand om mig själv och dona med lägenheten. Ta en sak i taget. Rulla tummarna. Se till att jag mår bra.

  Så nu ska jag skicka lite mail till de där pt-kunderna, se till att de också mår bra och kika lite på vad som behövs göras nästa vecka. Ligga i fas. Känna att jag kan vara ledig imorgon och lördag utan att det blir tokigt.

  Det är läskigt att vara egenföretagare i de här tiderna, men det är liksom.. Alltså, allt är så läskigt just nu, tror att det inte spelar någon roll om man är anställd eller inte? Hela världen är en rocky place och ja, man får göra det bästa av det.

  Men i det hela så känner jag mig liksom lugn. Det känns bra just nu.

 • Företagarlivet

  Veckans planer

  Hade kunnat byta dagens liv mot förra året i Egypten alla dagar i veckan.

  Herregud vad trevligt det livet var.

  Vill åka dit igen och gå på fruktmarknad. Och vara turist och leva livet.

  Jaja. Veckans planer kommer här:

  Måndag: Idag är det PT-jobb på schemat. På söndagar skickar jag alltid ut uppföljningar, så det ska jag läsa igenom idag och så ska jag fixa iordning träningspass för veckan som kommer. Och träningsmässigt så blir det nog ett lugnt yogapass idag, eller två, för känner mig inte helt kry.

  Tisdag: Imorgon ska jag plugga lite har jag tänkt, och sen har jag tänkt spela in lite till youtube. Hela veckan har jag tänkt sända live i min fb-grupp och på instagram (en gång per dag) med lite pausgympaövningar.

  Onsdag: Plugg på förmiddagen, företagsjobb på eftermiddagen. OM jag mår bättre på onsdag! Och lite allmän styrka.

  Torsdag: Plugg på förmiddagen, fix med youtube på eftermiddagen! Har såååå många inspelade övningar på min dator som jag bara inte lagt ut ännu så det ska jag fixa med då!

  Fredag & lördag: lediga dagar! Har planerat för löpning och styrketräning. Och yoga.

  Söndag: Uppföljningssöndag för alla PT-kunder! Och yoga för min skull 🙂

  Hela veckan kommer vara en väldigt lugn vecka, kommer försöka läsa mycket och ta en sak i taget. Bröt ihop helt i helgen och har mått riktigt dåligt med mycket ångest, så har inte ork till alltför mycket… Och kommer ta det lugnt på nyhetsläsningsfronten. Hoppas ni mår bra <3

%d bloggers like this: