Samarbeta med clara

Textkälla: Explore Curate

För mig är mina läsares förtroende det absolut viktigaste jag har med min blogg, Utan läsarna – inget som händer – en väldigt tråkig blogg. Därför väljer jag noga ut mina samarbeten och vilka företag jag låter synas här på min blogg.

Läs gärna det här inlägget för att förstå bakgrunden till varför det är så viktigt för mig att visa vad som är reklam och inte.

#JagSmygerInte är ett initiativ angående reklam hos influencers. ”Vi vill tillsammans med er arbeta mot en bloggbransch där vi följer marknadsföringslagen och bloggetiska regler och sätter vår trovärdighet och vår integritet högst.” 

Tack Influencers of Sweden för att ni gör vår bransch bättre.

Varför ni vill synas hos mig

  • Snittar ungefär 1000 besök/vecka, där 71% är kvinnor

40 % av alla läsare är i ålderspannet 25-34, samma som på instagram. På bloggen når jag personer som gillar att träna och framförallt gillar tanken på att träna men inte lyckas göra det helt regelbundet.

  • 1000+ följare på instagram, varav 58% kvinnor i åldern 25-34

Mitt mest växande forum just nu. 50+ ökning/månad.

Dessa tre kanaler, med blogg i huvudfokus, är mina tre huvudkanaler som ni i ert företag kan synas i. På youtube finns möjligheter att sponsra mig också såklart, exempelvis ett klipp som liknar det här: träning för armar och axlar. 

Jag startade mitt företag och min blogg för att sprida träningsglädje och skapa en sundare syn på träning och hälsa, och därför är det viktigt att ni som företag vill samma sak. För mig är det viktigt att förknippas med företag som står för en sund vision, där vi tillsammans kan jobba mot liknande mål.

  • Sponsra ett inlägg (från 4000kr)
  • Samarbete/ambassadörsskap (från 8000kr)
  • Samarbete för event (pris diskuterbart)

Vill du och ditt företag arbeta med mig är ni varmt välkomna att kontakta info@claratoll.se. De inlägg som jag gör i samarbete med er kommer synas klart och tydligt att det är ett samarbete, likadant om ni har ett intresse i att köpa ett sponsrat inlägg.

Samarbeta med mig

samarbeta med clara

Tidigare samarbeten:

Hälsokontroll med Medisera –  ett samarbete där jag testade deras tjänst; en hälsokontroll.

Lördagspasset med bodybox – ett samarbete där jag gjorde ett träningspass med produkten, ett inlägg som gillades av många.

Träna med Rabble – ett samarbete där jag berättade om hur deras app fungerar samt delade med mig av 10 sätt att skapa träningsmotivation.

Barnens hinderbana i Vågengallerian – Två gånger har jag nu haft det här samarbetet med Vågengallerian, där vi anordnar en träningsdag för barn inne i gallerian. Jag har byggt upp en mycket lyckad hinderbana och barnen brukar aldrig vilja lämna stället!

 

Pressutskick

Jag tar gärna emot produkter för recensioner och för att prova dem, det tycker jag nämligen är väldigt roligt, och det uppskattas ofta av läsarna. Med det sagt så lovar jag aldrig exponering, så vill ni vara garanterade att få synas på mina kanaler är det genom ett samarbete ni kan gå.

Clara Toll

Örsledsvägen 18

35250 Växjö

Maila mig gärna innan ni skickar så jag vet om vad som skickas hit och är beredd på vad som kommer: info@claratoll.se

I de här inläggen (om det blir ett inlägg) kommer jag vara tydlig med att produkterna är hemskickade utan att jag får betalt för det, alltså att jag gör inlägget helt frivilligt! 😉