• Företagarlivet,  Youtube

  Ät rätt i hemmajobbstider

  Är du också en som gillar att småäta och fika mellan alla måltider? Kanske så mycket så att du inte ens är hungrig i när det är dags för lunch?

  Se videon ovan och få lite inspiration vetja.

  Annars då?

  Jo, men jag jobbar på. Idag har jag börjat med en mall för alla nya PT-kunder. Har inte riktigt haft något bra nybörjarsystem, alltså för de som signar upp sig med mig, men nu håller jag på att fixa iordning det.

  Att starta igång en PT-kund känns alltid lite småstressigt, eftersom jag inte har något system, men så satt jag och tänkte att jag ju skulle kunna göra ett sånt system så jag har en mall att utgå ifrån.

  Så behöver det inte vara så krångligt och jag kan bara känna att jag har läget under kontroll. Vilken grej ändå… 😉

 • Blogg

  Ett core-pass att köra hemma

  Hej på er! Hoppas att ni mår bra! Här är ett corepass jag laddade upp häromdagen på min youtube, ett svettigt och förhoppningsvis riktigt roligt pass! 😉

  Har tänkt att jag ska ladda upp flera såna här pass nu framöver, så I hope you try them out!

  Nu håller jag på att skriva lite träningsschema för en ny kund, lite för en gammal kund och så håller jag på att preppa för dagens gruppträning!

  Hoppas vi ses ikväll!

 • Företagarlivet

  Stilla veckan – eller full fart framåt?

  Måndag: drömma mig tillbaka till Aqua Vista och värmen, jobba med PT-kunder, planera inför youtube-klippen och fixa iordning med mina gruppträningar som är på gång. I eftermiddag har jag tänkt gymma, det ser jag verkligen fram emot.

  Tisdag: Imorgon ska jag jobba med prova-på-PT-gänget, plugga en stund och ha gruppträning på kvällen! Och springa en kort runda har jag tänkt också. Se hur 2 kilometer känns med knät.

  Onsdag: Pluggdag och PT-fix. Sen ska jag gymma och jobba med kursen jag har på Medborgarskolan på kvällen.

  Torsdag: i helgen har jag tänkt vara ledig, heeelt ledig, vilket kommer bli så konstigt, fredag, lördag och söndag, så torsdag kommer gå åt att förbereda så alla ens kunder har saker att göra när jag är ledig.

  Fredag, lördag och söndag: Hmm… ska träna, fira påsk och.. vara ledig… behöver träna på att vara ledig tror jag… 😉 Känns jättekonstigt att vara ledig i tre dagar, men försöka kan man ju!

 • listor

  Veckans bästa – ut i världen ska vi vandra

  Veckans mysigaste: att få träna ute i fredags, att få vara ute i skogen igår, att få umgås med mina vänner och ja, vet inte, det går inte att välja, så många olika mysiga saker som hände efter att jag fick komma ut från karantänen. Så bara få vara ute är väl veckans mysigaste.

  Veckans kluring: håller på att starta igång 3 pt-kunder (!!!) just nu vilket kräver sitt liksom.

  Veckans bästa: igår var jag och en vän ute och vandrade i Ånnaboda. Har bott här i snart 5 år (eller är det 6 snart?) och igår var första gången jag åkte dit. Jaja. Mycket nöjd. Väldigt fint ställe.

  Veckans äntligen: quarantine-time over. Får vara ute bland folk igen. Mycket nöjd. Känner mig frisk igen, vilket är väldigt trevligt.

  Veckans svettigaste: att få dra ut och träna på utegymmet i fredags. Känner fortfarande i benen en hel del. 😉

  Veckans godaste: Häromdagen stekte jag kyckling i ugnen och gjorde en pasta med fetaost och soltorkade tomater till. Sinnes vad gott det var. Brukar aldrig laga kyckling i vanliga fall men nuså. GOTTE.

  Veckans mående: Har ändå haft en okej vecka, med tanke på allt som händer i världen.

  Veckans längtan: efter en värld utan Corona.

 • Företagarlivet

  Ibland är det lite svårt

  Svårt att motivera sig. Svårt att orka ta tag i saker.

  Jaja. Idag jobbar jag med pt-online, skriver pass och planeringar så att det smäller om det. Eller näe, egentligen inte. Det går ganska långsamt, men har inte jättemycket att göra egentligen.

  Gör mer jobb idag för att inte ha så mycket att göra på söndag och måndag. Försöker ligga steget före.

  Försöker planera, följa upp och tänka till. Jobbar i Asana och planerar vidare för youtube och mitt projekt nu under våren. Lite i taget.

  Pushar inte på nu när ångesten hela tiden är så nära. Försöker jobba klart så jag kan släppa jobb i två dagar och vara ledig fredag och lördag.

  Det är fan svårt ibland. Men en sak i taget.

 • Företagarlivet

  Mål för april

  Det blir ingen utvärdering av mars, vill inte ens tänka på den jävla månaden som varit helt ärligt, men april, ja, det kan väl fan inte bli värre?

  Hej! Hur har ni det? Har klurat en del på mina mål för april, och helt ärligt så har det varit lite klurigt! Jag vet inte exakt hur månaden kommer se ut, det är ju lite svårt med rådande läge i världen, och ja, jag är en person som inte mår så bra av att inte veta.

  Jag gillar att veta saker, veta vad som händer i framtiden och ha långsiktiga planer i livet. Nu… ja, alltså det känns lite svårt. Lite klurigt att jobba mot de där målen.

  Det ger helt ärligt en hel del ångest, och jag vet inte om det är själviskt eller om det är okej att känna såhär, men det är så himla jobbigt bara att inte veta vad som kommer hända. Känner mig så stressad av det här, även om jag försöker att tänka på det.

  Det är lite mer en dag i taget här borta, och det är… ja, svårt.

  Målen för april

  • Få min youtube att växa – Jag har precis gått med i ett nytt företagsnätverk och i det nätverket har vi olika mål och fokus varje månad, och den här månaden har vi fokus på youtube, vilket jag verkligen ser fram emot. Har gjort en grundplan nu så ska bli himla kul!
  • Sen har jag som mål att göra klart min programmeringskurs jag går, eller ja, göra klart den jag ligger efter på sen i höstas, och göra en hel del på den som jag går nu under våren.
  • Från och med nästa vecka har jag tänkt dra igång gruppträningar igen! En lugn uppstart såklart, men det ska bli himla roligt!!
  • Sen kommer jag ha fokus på att jobba med min väntelista och med att skapa värdefullt innehåll till mina nuvarande pt-kunder! Har som en liten slags utbildningsplan till kunderna, och ja, det är dags för nytt innehåll på den planen.
  • Sen kommer jag fortsätta rehaba mitt knä! Idag klarade jag av att springa 2.3 km utan smärta (okej, fick ont på slutet så då slutade jag ju springa) och det är ju långt bättre än vad jag klarat innan!
  • Och så vill jag YOGA massor. Blivit nyfrälst i min yoga. Älskar det.
  • Sen har jag som plan att återvända till gymmet och börja gymma igen. Och gymma utomhus också.
  • Sen vill jag läsa mer, vara mer ute och göra mer saker. Och hålla mig frisk och skadefri. Har ju vart sjuk eller sjukskriven i princip helaaaaa året tills nu. Karantän över på fredag.
%d bloggers like this: