Sommaren 2017

Hej på er! Idag är det officiellt höststart och jag är så himla peppad!! Älskar hösten faktiskt. Är ju ändå smålänning i hjärtat och vi är ju vana vid regn i flera veckor, så det kommer inte störa mig ett skvatt.

Men innan vi kan blicka framåt är det viktigt att reflektera och tänka till hur det har varit. Så nu tänker jag:

Juni

I juni, kära vänner, mådde jag nog som allra sämst. Det syns också i mina inlägg, i bloggstatistiken och allting. Jag tog examen, kämpade med skoluppgifter jag inte blivit klar med och försökte bara överleva.

Mitt populäraste inlägg var ”starka knän för marschering” som är ett riktigt bra inlägg.

Skrev även recension på utegymmet vid naturens hus, mitt favoritutegym.

Sen var det massor med småsaker som hände, som att jag fyllde år 😉 och lite annat!

Juli

Här började jag äntligen må bättre och det syns i statistiken vilket är himla kul att se! Dubblade nästan juni i juli! 😉

Konstigt nog är mitt gamla inlägg om vad man kan göra istället för att äta när man är uttråkad det mest lästa den här månaden. Det brukar alltid vara topp 5, men det var väl någon som länkade till det så då brukar det sätta fart.

Intervjuade Khalid till Tränarpodden vilket också gav väldigt mycket, har fått mycket beröm och många hejarop för det avsnittet, så kul! Otroligt bra kille det där.

Vi i Bloggar om Hälsa hade även vår julikalender och alla mina inlägg hittar ni här!

Augusti

Måste varit min bästa månad det här året. Måendet har klarnat upp sig, förutom januari så har statistiken vart den bästa det här året och jag börjar äntligen landa i företaget och tanken att jag ska göra GMU snart.

Nej, du får inte kommentera min kropp var det som ni gillat mest och brytt er om allra mest. Sen har ni också läst om vad jag tänker kring att det var 2 månader till jag rycker in, nu är det snart en månad bara! 😉

Det märks även att det var universitetsstart nyss, eftersom många av mina inlägg från Tränarprogrammet har lästs och inspekterats av många läsare. Kul! Hoppas att inläggen inte skrämmer iväg för många!

Sen var det otroligt skönt att dra iväg i tio dagar till Frankrike, det var otroligt jobbigt med plugget men väldigt skönt när både träningsplaneringen och en tenta jag gråtit över blev godkända och ja, nu är det bara en c-uppsats jag ska göra klart innan jag får godkänt och får min examen på riktigt.

Här är en bild från september förra året. Syns att det är lite höstigt va?

Ser så mycket fram emot den här hösten. Ser fram emot GMUn. Ser fram emot att göra nytt i företaget. Men det kommer snart i ett nytt inlägg.

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.