2017 Im gonna rule you

Jag är redo för 2017.

Precis som förra året så tänker jag inte berätta allt som kommer hända under mitt år, för det tycker jag inte om. Däremot kan jag berätta vad som kommer hända ändå. 😉

Tränarprogrammet

I sommar slutar jag på tränarprogrammet, tar examen och blir vuxen på riktigt. Först ska jag skriva en c-uppsats om mens, men sen kommer det där jag längtat efter. Examen.

Det är faktiskt lite läskigt att jag ska sluta. Eller jätteläskigt. Vad ska jag göra sen liksom? Jag trivs så himla bra med projekt som ska genomföras, exempelvis att jag ska plugga i tre år, men nu är de där tre åren snart över och jag ska leva vuxenliv. Hur lever man vuxenliv?

Träning för min egen del

Ja, jag ska bli starkare. Jag ska orka springa. Jag vill böja 100kg. Någon gång. Och för att kunna göra det behöver jag bli starkare. Och det ska jag bli.

Jag vill ju också göra GMU, gärna under 2017, så det behöver jag träna för. Det är där löpningen kommer in i mitt liv.

Sen vill jag ut på en cykelsemester. Spelar inte så stor roll om det är i Sverige eller om det är till Taizé. Måste nog bara hitta mig ett resesällskap. Men tänk att få cykla i flera dagar, bara cykla och uppleva landet och små byar och annat mysigt. Låt 2017 bli det året jag gör det, på riktigt. Måste lära mig ta hand om min cykel först. 😉 

Jag vill fortsätta bygga upp mig, fortsätta klara av saker. Fortsätta bli stark. Och grym.

Tränarpodden

Större. Bättre. Roligare. Mer poddavsnitt. Sponsorskap. Varje vecka istället för varannan. Ja, jag har planer på podden. Vi får se vad som händer.

Clara Färdiga Gå

Företagsbyggande. Jag har som mål att ta över världen. Ett steg i taget, så ska jag dit. 😉

Skämt åsido, men att styra världen hade nog passat mig ändå.

I företaget ska jag bygga, fortsätta bygga och fortsätta hitta roliga saker att tjäna pengar på. Hitta samarbeten som gynnar både mig och er.

Själva bloggen vill jag dubbla och lite till under 2017. Det är mitt stora mål. Massor med fler läsare. Sakta men säkert hoppas jag på det. Under året har jag ju tredubblat mina läsare, om man jämför en vecka i mars mot nu.

En lokal vill jag gärna se mig själv med i slutet av året, det är nog det enda målet jag tänker dela med er. Tänk att ha en egen träningslokal. Det vore en dröm.

Vad ska ni göra under 2017?

Haha jag känner mig så kaxig när jag läser mina mål för 2017. Det är väl mest därför ni inte får läsa dem. Men ni kommer förstå så småningom.  

10 Comments

  1. Fortsätt bara, däremot kanske du måste värdera dina mål i vilken ordning du vill uppnå dem ,därmed inte sagt att det är statiskt då livet är föränderligt. Hänger du med på vad jag menar? ???‍♀️

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.