2016

Jag har en hel del mål med 2016. De är nu skrivna på en lapp jag gömt undan, för att inte bli läst förrän nästa december den 31a. Jag tycker det är rätt kul att se om man gör det man ville för ett år sedan, precis som jag gjorde med 2015. Ni, liksom mig, får vänta ett år innan ni får reda på dem. Men om jag börjar syssla med lite skumma saker så kan ni ju fundera lite på det….

clara toll

Mina mål handlar mest om träning (såklart). Jag vill bli starkare, snyggare och bygga upp en kropp som klarar allt. Jämför jag med hur jag var när jag började gymma för några år sedan, ja, jag har kommit så långt sen min start. Jag hade världens hemskaste ryggsmärtor, det krampade och krampade, och ingen (inte ens läkarn) förstod varför. Tills jag gick på mitt första friskispass och somnade den kvällen utan ens lite smärta. Sedan dess har jag tränat nästan varje dag. Och jag har inte haft ont i ryggen sen dess.

Vi har alla olika anledningar för att fortsätta träna eller inte träna. Vare sig du vill komma igång, eller få hjälp med din redan nuvarande träning så kan jag hjälpa dig. Vill du bygga upp din styrka för att klara framtida problem man kan få? Vill du slippa din spänningshuvudvärk eller bara slippa vara så stel? Vill du börja löpträna eller komma igång med någon annan träning? Vill du bara ha ett enkelt schema för hemmaträning på en kvart tre dagar i veckan? Hör av dig till info@claratoll.se så berättar jag mera!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.