Veckans bästa: INOS workation i Örebro

influencers of sweden workation örebro

Ojojoj vilken helg. Wow wow wow. Är helt slut och ändå så motiverad. Energi gavs i mängder men fick tillbaka trefaldigt.

Nu är det dags för mig att sammanfatta veckan i det format som jag försöker att alltid sammanfatta veckan; veckans bästa.

influencers of sweden workation örebro Här sitter gänget från helgen och tänker så det knakar. Vi fick en riktigt klurig uppgift av Linda att fundera på, därav alla fokuserade miner. 

Veckans bästa träningspass: Sprang i måndags! Tycker att det förtjänar en egen punkt bara att jag sprang. Så nöjd.

Veckans roligaste: hela helgen med InoS-gänget. Fan mina bästa kompisar. Kollegor. Ibland blir man omotiverad på influencerbiten, men sen umgås man med det här bästa gänget och man ba YAS detta är exakt vad jag vill jobba med. Man behöver den kärleken regelbundet. Eller jag behöver det. Det kommer komma ett mer specifikt inlägg om helgen längre fram, nästa vecka eller när jag har tid för det! Då får ni veta allt vad vi gjorde!

Veckans viktigaste: Att ta en paus, reflektera och jobba rätt mycket. Har jobbat mycket hela veckan, vilket har inneburit lite tid till det jag verkligen vill göra, men så blir det ibland. Då har man ändå tid att reflektera över vad som blev fel och hur jag ska göra istället.

Veckans bästa känsla: Att jag kan fan mycket om jag vill. Och att folk ser upp till mig haha! Det är ändå lite coolt.

Veckans bästa inlägg: Mitt inlägg om att träna allsidigt.

Veckans konstigaste poseringsplats: toaletten.

Annat kul inlägg som dök upp: vann pris som årets medlem på Stora Influencerpriset.

Andra saker som jag insett under veckan: HUR jag ska göra för att känna att jag har tid med det jag vill och inte tiden bara försvinner. Har nog hittat hur jag ska kunna jobba mer strukturerat, vilket är så skönt att tänka efter hur man ska göra. Och liksom vad.

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.