Jag satte PB och det var inte ens planerat

Okej, förra veckan tränade jag massor men ingen tyngdlyftning pga fotproblem som ni säkert läste.  Och så i helgen tränade jag inte, igår tränade jag inte och idag gick jag ner på gymmet och ba smällde dit två kilo PB i stöt.   

Stört ändå. Egentligen inte alls planerat och egentligen inte alls i min träningsfas godkänt att köra PB-försök nu. Men men, så kan det gå. Kände för det. Gick ju svinbra.

Körde först stöt då, vändning plus överstöt. Gick superbra. Försökte på 55 kg två gånger med, men gick ej idag, så nöjde mig med 54 kilo. Börjar ändå närma mig min egen vikt, lite roligt ändå. Tänk när jag stöter ”mig själv.”  😉

Sen tränade jag på explosiva frontböj! Snabbt upp från marken typ. Försöka få det att bara ta en sekund från bottenläget till toppen på samma vikt som jag vände, alltså 55 kg. Det är svårt det. Promise. Behöver dock bli både starkare, snabbare och explosivare i mina vändningar så behöver träna mer på det här.

Sen gjorde jag militärpressar och det ganska oseriöst. Runt här hade jag nämligen blivit hungrig, för såg att klockan slog 12. 😉 Tog i och gjorde fyra set, men vet inte hur många repetitioner jag gjorde. 25 kilo hade jag iaf. Fyra repetitioner ungefär på alla tror jag.

Armhävningar på boll blev det sen. Älskar bål/överkroppsutmaningen att ha en hand på en boll och en hand på backen. Snebelastning och extra jobbig utmaning. I like it. Gjorde max x 5 set, typ 4 repetitioner i varje set.

Negativa chins blev sista övningen innan det var dags att gå hem och äta. Gjorde inte jättemycket idag eftersom jag var så hungrig men så kan det vara 😉

Såhär kan ett helkroppspass se ut för mig. Ville köra igenom hela kroppen även om jag egentligen bara ville hem för var hungrig, men kom igenom det och nailade det superbra enligt mig själv. Hade inte heller min träningsdagbok, vilket innebar noll koll på vilka vikter jag borde legat på. Men så kan det vara. Köttade iaf så gott jag kunde.

Vilka övningar tar du när du kör helkropp?

2 Comments

  1. Grattis! Det är en sådan härlig känsla när man får till ett sådant pass.
    Själv tog jag PB i traditionell mark i helgen, 70kg!!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.