Minilov eller om att kunna arbeta med det man vill

claratoll

Såhär glad blir åtminstone jag när man lämnar in ett arbete som man kämpat med och (nästan) gråtit över! Vilken befrielsekänsla när man får trycka på ”sänd” och bara få släppa det helt! Fantastiskt!

Nu har jag tid att göra annat, saker som jag borde tagit tag i för länge sen, och andra saker som jag velat göra men inte haft tid att göra för att jag prioriterar skolan (vilket kanske är bra, eftersom det är min huvudsakliga syssla.

Idag är det onsdag, vilken är den bästa dagen på veckan! Först FFAT-träning och sen RD-träning, alltså det jag gillar allra mest! Ska bli skönt att spela lite fotboll med mina tjejer och sen ikväll ska jag pusha mina spelare extra mycket, så de klarar att göra något de alla kämpat med. Jag har bland annat planerat en jobbig intervallträning, där de ska få jaga varandra i en minut eller tills de fångar varandra. Ärligt talat tror jag bara det är vi som står bredvid som tycker den är rolig… 😉

Imorgon är det Campusmässa här på ÖRU, vilket ska bli så roligt! Vill ni träffa mig och prata träning så är ni varmt välkomna till drivhusets monter fram till klockan tolv, sedan är det andra ambassadörer som står där och pratar med er! Komsi, komsi!

I helgen ska jag jobba med ett projekt jag ska dra igång snart, en tävling mellan två personer gällande träning… Bor du i Örebro tror jag du ska följa min facebooksida, där kommer all information ut sen när det är igång! Det ska verkligen bli så roligt, jag önskar nästan att jag själv kunde delta…. 😉

= Det här kommer bli bra dagar tills vi börjar nästa kurs på måndag! Och DEN kommer bli rolig! Då ska vi skriva träningsplaneringar för våra gamlingar vi intervjuat! Love that! Nu ska jag planera ett filmklipp jag ska lägga upp på youtube, kanske hinner jag filma redan ikväll!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.