Framtidsdrömmar – vart finns Clara Färdiga Gå om ett år?

källa - klicka på bilden
källa – klicka på bilden

Förra veckan hade vi en utmaning i det nätverket jag är med i om att blogga om tid, och den här veckan är utmaningen att blogga om framtiden, om hur en tror att sitt företag ser ut om ett år.

Just nu har jag en ganska tydlig målbild.

Om ett år vill jag ha min egna träningslokal, där jag träffar mina kunder och har pt-timmar och gruppträning och utbildningar i träning och kost. Jag följer ju Vanja och Josefin och sen de berättade om sitt drömkontor första gången så har jag inte kunnat släppa tanken. Jag vill ha mitt egna drömkontor.

I mitt gym vill jag ha yta att ha gruppträning, att ha pt-timmar, att ha föreläsningar eller bara ”häng.” Mingelkvällar, inspirationsdagar och specifika workshops. Jag vill inte ha ett vanligt gym, utan jag vill ha ett som utmanar normen – istället för att vara kroppsfixerat så ska det vara rörelseglädje som är det gymmet fokuserar på. Jag vill jobba med motivation och med målsättning där fokus är prestation, istället för viktnedgång eller viktuppgång. För  det är där jag tror den riktiga motivationen finns.

Källa - klicka på bilden
Källa – klicka på bilden

Framtidsdrömmar

För att nå till min dröm är det hårt arbete som gäller – samtidigt som jag ska hitta den där perfekta lokalen. Allt ska stämma. Jag väljer nog inte att kalla det här mål, att det ska vara exakt vad jag ska jobba mot, utan det här får vara en dröm. En dröm som inte är alltför långt bort, utan är möjligt att nå. En dröm som jag absolut skulle kunna göra verklig, och som jag just nu skulle vilja göra verklig.

Tänk att kunna ha personlig träning här, tänk att kunna erbjuda massor med olika träningspass och att ha flera anställda som arbetar som just instruktörer. Något jag också vill ha är som en liten shop med träningskläder, både från kända (snygga) märken och kanske eventuellt mina egna. Det vore verkligen så kul! Att ha en försäljning av olika nyttiga saker och ja, allt möjligt. Finns så många idéer att sätta igång med!

Källa - klicka på bilden
Källa – klicka på bilden

Än så länge är jag i drömstadiet – och drömma, det får man göra så mycket man vill. Så därför sitter jag i detta nu och scrollar igenom pinterestflödet på gym-inspiration. Känner nu att jag vill göra ALLT! 😉

Men än är det ett tag kvar innan jag ens kan ta tag i några såna här drömmar. Än är det tid kvar på universitetet, hela sju och en halv månad kvar. Tänka sig. Det har ändå gått fort hittills, så då går det fort resten av tiden också. Tre år är min utbildning, tränarprogrammet, och snart är det slut. Det var kul att börja, men det ska bli kul att sluta också. 

Vad har ni för framtidsdrömmar? Vart ser ni er själva om nästa år? Kommer ni göra någon förändring eller är ni nöjda precis så som ni har det nu? Är du sugen på att göra en fysisk förändring och samtidigt stötta min dröm får du gärna maila mig på info@claratoll.se så får du två flugor i en smäll. Skulle liksom inte bli ledsen om ni valde att stödja drömmen liksom… hehe

Åh, vad jag ser fram emot att se instagrambilder taggade med min gymlokal!! Frågan är – vad ska den heta? 😉

Läs mer: Clara (bossbloggen) har bloggat om en otroligt modig sak för hennes framtid, in och läs!! Malin (Your lifestyle Coach) har bloggat om att följa sina drömmar, läs hennes inlägg och fundera över dina egna mål och drömmar. Jenny (Mowhiti) har istället för att blogga om framtiden (närmaste året) – bloggat om förgående år. Intressant läsning hos alla tre!

3 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.