Vad är ditt mål?

  • Kunna springa milen
  • Orka leka med barn eller barnbarn
  • Orka lyfta mig själv
  • Bli stark
  • Bli snabb
  • Elle vad du tycker är viktigt.

Ett tydligt mål och sen en drivkraft som kommer göra att du når målet. Det är du och bara du som kommer göra att du kommer nå målet, min uppgift är att vara ditt stöd hela vägen dit. Och att hjälpa dig hitta ditt mål, och ditt varför. Göra dig motiverad att inte bara träna första veckan och andra veckan, utan även femte, sjätte eller tionde veckan.

 

 


 

ONLINE COACHING

 

Få ett träningsschema specifikt efter dina mål, dina förutsättningar och allt vad du kräver.

Alla är vi olika och alla drivs vi av olika saker.

 

Konditionsträning kan göras på många sätt, och kombineras med annan träning för att nå det målet just du vill ha. Styrketräning är något av det viktigaste du kan göra i din träning, vare sig det är med eller utan vikter. Hälsa är något som styrs av vad du äter först och främst, och i andra hand träning. En av de svåraste utmaningarna är att skapa hälsosamma vanor som funkar både på arbetsplatsen och hemma.

För mig är det viktigt att du mår bra. Må bra gör du igenom att inte värdera din träning eller vad du äter till att bli något negativt. Att glömma vågen och se på tallriken och glädjen till mat, hälsosam mat, är lika viktigt som att må bra av sin träning och träna för att du tycker det är roligt.

 

För att veta mer, för att ta del av erbjudanden och för att vara den första som vet allt som händer i Clara Färdiga Gå, skriv in din mail här:


Mailen kommer några gånger i halvåret, helt oregelbundet. De skickas ut endast när det finns något av intresse för DIG!

 

 

Priser onlinecoaching

Första mötet – 20 min handledning Kostnadsfritt
Träningschema 2100 kr/mån
Kostschema 1600 kr/mån
Kombinerad träning och kost 2600 kr/mån

I varje program du väljer ingår coachingmöten online.

 

PERSONLIG TRÄNING

Träna med mig på plats. Köp ett pass, fem pass eller hur många du vill. På mina PT-timmar blir det lite tuffare träning, där vi tränar på att göra alla dina övningar på ett korrekt sätt och bygger en grundstyrka för att du ska klara av din vardag, vad nu din vardag innebär. När du kan det, då bygger vi upp dig så du kan ta över världen.

 

 

PT-timme innebär en timmes träning mot ditt mål. Vi går igenom övningar och jag ger dig en tydlighet i vad du ska träna.

600kr / tillfälle. 

Vid köp av fem pass: 2500kr (500kr rabatt) och en valfri träningsdagbok ingår.

Vid köp av tio pass: 5000kr (1000kr rabatt) och en valfri träningsdagbok ingår.

Träna med din vän! Har ni satt samma mål och jobbar mot samma sak? Behöver du din vän som motivation?

LÄS MER HÄR om PT duo

 

Kontakta mig om du har några frågor, funderingar eller kluringar på info@claratoll.se

 

PT-online – Vill du ha hjälp med en struktur i din träning, med att känna hur du blir starkare, orkar mera och se hur du förändras mot ditt mål?

PT-timme – Vill du lära dig grunder i träning, utförande i övningar och hur du kan anpassa dig efter din vardag? Behöver du någon som pushar dig, utmanar dig och motiverar dig att träna?