Personlig träning – PT och online

Boka mig som din nya personliga tränare.

Tre saker jag står för:

  1. Träningsglädje. Det ska vara kul att träna, annars kan en lika gärna ge upp direkt.
  2. Utseendet är andra-hand. Jag kommer aldrig skriva kostscheman som jobbar med kalorier, kommer inte registrera din vikt och vill inte heller jobba med enbart det.
  3. Träning är för hälsan. Må bra, lev länge, håll länge, var stark.

Att anlita en personlig tränare och boka pass innebär att du kommer träffa mig, och träna med mig, direkt på plats. Först träffas vi, bestämmer mål och en plan, och sen tränar vi så ofta du vill och hur mycket du vill. Utefter dina mål ser jag till att du blir starkare, snabbare, uthålligare, eller vad målet för dig är.

PT-duo – information finns längre ner.

Onlinecoaching – information finns längre ner.

”Enkel men tuff träning, passar bra när man jobbar varierande arbetspass.”

Målsättning

Att jobba med ett starkt mål är a och o för att lyckas med sin träning. Tillsammans går vi igenom en välarbetad målsättningsstrategi och jobbar fram ett mål till dig, som vi sen tillsammans lägger en plan för och tränar mot.

  • Kunna springa milen
  • Orka leka med barn eller barnbarn
  • Orka lyfta mig själv
  • Bli stark
  • Bli snabb
  • Eller vad du tycker är viktigt.

Ett tydligt mål och sen en drivkraft som kommer göra att du når målet. Det är du och bara du som kommer göra att du kommer nå målet, min uppgift är att vara ditt stöd hela vägen dit. Och att hjälpa dig hitta ditt mål, och ditt varför. Göra dig motiverad att inte bara träna första veckan och andra veckan, utan även femte, sjätte eller tionde veckan.

Maila frågor till info@claratoll.se

Boka gratis rådgivning

Och boka ett första möte med mig. Vi går igenom din situation, dina mål, du får berätta hur du tänker och hur mycket tid du har, vad du har för vision och dröm och sen sätter vi en plan, om du vill. Ett första möte är alltid gratis. Berätta i en kommentar lite kort vad du har för tankar gärna.

Boka PT-duo

PT-duo betyder att du och din vän tränar tillsammans, samtidigt, med mig. Kanske har ni något gemensamt mål, som att cykla Vätternrundan, klara av Action Run eller bara bli riktigt galet starka tillsammans?

PT-duo har precis samma förutsättningar som vanliga pt-pass. Boka en vägledning här.


Konditionsträning kan göras på många sätt, och kombineras med annan träning för att nå det målet just du vill ha. Styrketräning är något av det viktigaste du kan göra i din träning, vare sig det är med eller utan vikter. Hälsa är något som styrs av vad du äter först och främst, och i andra hand träning. En av de svåraste utmaningarna är att skapa hälsosamma vanor som funkar både på arbetsplatsen och hemma.

För mig är det viktigt att du mår bra. Må bra gör du igenom att inte värdera din träning eller vad du äter till att bli något negativt. Att glömma vågen och se på tallriken och glädjen till mat, hälsosam mat, är lika viktigt som att må bra av sin träning och träna för att du tycker det är roligt.


ONLINE COACHING

Få ett träningsschema specifikt efter dina mål, dina förutsättningar och allt vad du kräver.

Alla är vi olika och alla drivs vi av olika saker.

Onlinecoaching innebär att du tränar själv och får guidning online från mig. Antingen är det ett träningsschema du behöver med specifika pass (övningar hemma eller på gym) eller så är det mer online coaching och stöttning i vardagen.

Träningsschema: ett schema på när, hur och vad du ska träna. Vi går igenom och bestämmer tillsammans vad det innebär, antingen vid en fysisk träff eller online.

Online coaching: rådgivning, uppföljning och guidning för dig personligen. Många behöver någon som är lite jobbig, som tjatar lite, som pushar på. För egentligen kanske du vet hur du ska träna, men aldrig kommer iväg. Jag kan vara jobbig, I promise. 

Maila frågor till info@claratoll.se

Priser

PT-pass 600kr/tillfälle. Vid köp av fler pass blir det rabatterat.
Träningschema 2100 kr/mån
Kostsrådgivning 1600 kr/mån
Kombinerad träning och kost 2600 kr/mån

Att boka en personlig tränare kan vara ett stort och jobbigt steg för många, även om vissa gör det som ingenting. Jag träffas gärna och pratar med dig först om det känns bättre, så att du får lära känna mig och förstå hur jag tänker kring träning. För mig är det otroligt viktigt att du som kund ska känna dig både nöjd och sedd, att inte du ska jobba mot mål som du inte har, eller att det ska bli något som du inte önskade från början. Använd formuläret här nedan och berätta lite kort om vad du tänker, så kan vi boka in ett möte och prata mer.

Maila frågor till info@claratoll.se