Blissjunkie skrev ett inlägg om hur hon ska göra den kommande månaden så FAB som möjligt, så håll i hatten för nu gör jag samma sak! Som hon också skrev så tycker jag det är mycket mer motiverande att läsa om andras mål med framtiden än att läsa sammanfattningar, så därför delar jag först med mig av vad jag tänkt göra den här månaden och sen får ni gärna dela med er om vad ni tänkt göra i FABruari!

Nerike Knockouts division ett

Först och främst är det en väldigt viktig och rolig helg som kommer nu redan den här helgen. Scar Wars Division 1. Bara kom.

För det andra så ska jag träffa två vänner jag lärde känna i Oxford när jag pluggade där! Den ena kommer från Lund (bor i Växjö stad) och hälsar på en helg, vilket ska bli SÅÅÅ KUL! Vi kommer hitta på massor med galenskaper antagligen, som att kolla på melodifestivalen!!! Den andra kommer hela vägen ifrån Argentina (!!!!) och ska turista i Europa, bland annat Stockholm, så jag ska dit en dag och träffa henne tänkte jag! Så roligt ska det bli att få träffa henne, prata gamla minnen (och på engelska!!!) och visa upp mitt älskade Stockholm! Så roligt!

För det tredje börjar Melodifestivalen på lördag. Jag vet inte om jag behöver säga något mer om det? Vill ni följa mitt twittrande så heter jag clarafardigaga, lovar en twitterbomb då! 😉

Clara in Englandet

Bilden är från slutet av februari förra året, när vi var i Canterbury med konfirmanderna! Har ett par bilder när jag posar sådär…. Why??

Annars hoppas jag att Växjö Lakers spelar sig till en slutsspelsplats så vi kan vinna SM-guld som förra året, vilket vore rätt roligt! Och själv kommer jag fortsätta träna, förhoppningsvis lite ute med, om det skulle kunna bli lite varmare ute… 😉 Det snöar i skrivande stund… Jag tänker läsa fler böcker, skriva mer, plugga mycket, träna mycket med laget, och såklart träna fotboll med mina tjejer! Allra främst kommer jag satsa på att göra såna saker jag tycker är roligt den här månaden, som att hänga med mina vänner och äta mat! 😉 Skämt åsido, jag tycker det är jätteviktigt att ta hand om sig själv och att sätta av tid till att göra det man tycker om, utan att det är någon press på det alls.

Brukar ni sätta av tid till att göra precis vad ni känner för?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.