Börja gymma – tre veckors schema

KÖP HÄR

Under tre veckor  varje måndag får du ett nybörjarschema på din mail, med övningar, repetitioner och set färdigskrivet så det enda du behöver tänka på är att packa gymväskan, äga ett gymkort och sen ta med en telefon med mailet i.

Under tre veckor får du lära dig allt du som nybörjare behöver veta för att komma igång med träningen. Du får information om vad repetitioner betyder, om vad set är, hur mycket vila du behöver mellan alla repetitioner och hur du ska tänka kring vilken vikt du ska använda.

I första mailet finns det ett uppföljningspapper du kan skriva ut för att fylla i och följa upp din träning, skriva om din progression i träningen och se hur du mår under och efter varje pass.

Tre träningspass per vecka är skrivet, vilket är lagom för en nybörjare. Passen är bestämda till måndagar, torsdagar och lördagar, men de dagarna går givetvis att flytta på och ändra. Det är dock viktigt att du skriver upp i din kalender när du ska träna, så att du verkligen bokar in det och genomför det.

450 kr kostar det hela. 

Du kommer även få verktyg till att genomföra gymträning själv efteråt. Guidning, tankesätt och schema som du kan fortsätta med efteråt.

 

Det här är en automatisk tjänst, vilket innebär att varje mail kommer skickas ut måndag morgon. Därför kommer du inte kunna hoppa på mitt i veckan utan du får snällt vänta tills nästa måndag! 😉 Samma sak kommer hända om du köper kursen för sent på söndagen innan måndagen, då kommer den högst troligt börja veckan efter, på grund av automatiseringen! Hoppas det inte ställer till för mycket problem.

Har du några frågor, funderingar eller något som inte fungerar får du gärna skriva i det här i formuläret så kommer jag hjälpa dig så fort jag kan!