Online-PT med Clara Färdiga Gå

Det krävs mod att våga börja träna, att våga förändra sitt liv, sin hälsa och sin vardag. Det krävs mod att ta sig ur soffan, att ändra vanor, att välja hälsosam mat och bryta mönster.

Därför finns jag här för dig och hjälper dig på vägen. Jag hjälper dig med valen, med tankevurpor, med allt det du kan behöva för att komma igång med din träning.

Online PT med Clara Färdiga Gå

Frågan är inte vad livet kan erbjuda dig, utan vad du är beredd att ändra på för att få det liv du vill ha. 

Hej! Välkommen hit!

Mitt namn är Clara Toll, och jag jobbar som personlig tränare för dig som är nybörjare inom träning. Antingen har du precis tänkt börja träna, eller så har du gjort det innan, men hur som helst så behöver du hjälp, och här är jag, redo att hjälpa dig.

Jag jobbar främst med online-PT, alltså att jag coachar mina kunder online. Antingen så skriver jag träningsscheman, eller så pushar jag på med peppande (skitjobbiga) tagga-löpning-sms, eller så är jag det där stödet på andra sidan skärmen när de ska in i gymmet för första gången.

Kunden får ett träningsschema som sträcker sig veckovis eller månadsvis, som kan ha fokus på styrketräning hemma, på gym eller kanske konditionsträning utomhus. Det är kunden som bestämmer innehållet, eftersom det är kundens mål som vi jobbar efter.

Vissa kunder vill filma hela sina träningspass och skicka in för teknikcheck, andra behöver att jag filmar mig när jag genomför övningarna, och andra behöver helt annan hjälp.

Vi utgår hela tiden efter din situation.

Mitt mål är att få dig att nå ditt mål.


Få ett träningsschema specifikt efter dina mål, dina förutsättningar och allt vad du kräver.

Alla är vi olika och alla drivs vi av olika saker.

Online PT innebär att du tränar själv och får guidning online från mig. Antingen är det ett träningsschema du behöver med specifika pass (övningar hemma eller på gym) eller så är det mer online coaching och stöttning i vardagen.

Träningsschema: ett schema på när, hur och vad du ska träna. Vi går igenom och bestämmer tillsammans vad det innebär, antingen vid en fysisk träff eller online.

Online coaching: rådgivning, uppföljning och guidning för dig personligen. Många behöver någon som är lite jobbig, som tjatar lite, som pushar på. För egentligen kanske du vet hur du ska träna, men aldrig kommer iväg. Jag kan vara jobbig, I promise. 

Priser:

Grundläggande Online PT coaching, med schema och ett uppföljningsmöte i månaden på 40 minuter = 850kr/månad.

  • Grundläggande coaching innebär att du får ett träningsschema, planerat efter din vardag och dina mål som vi sätter upp tillsammans. Varje vecka får du frågeställningar att jobba med, och utmaningar som tar dig framåt. 

Intensiv coaching, med schema och ett uppföljningsmöte i veckan på 40 minuter = 2150kr/månad.

  • Intensiv coaching innebär att du får det som ingår i grundläggande coaching, men mycket mer direkt stöd av mig, med uppföljning varje vecka, och direkt vägledning i olika val. Vi jobbar aktivt för att nå dina mål och planerar din vardag tillsammans för att du ska nå dit. 

”Enkel men tuff träning, passar bra när man jobbar varierande arbetspass.”


Målsättning

Att jobba med ett starkt mål är a och o för att lyckas med sin träning. Tillsammans går vi igenom en välarbetad målsättningsstrategi och jobbar fram ett mål till dig, som vi sen tillsammans lägger en plan för och tränar mot.

  • Kunna springa milen
  • Orka leka med barn eller barnbarn
  • Orka lyfta mig själv
  • Bli stark
  • Bli snabb
  • Eller vad du tycker är viktigt.

Ett tydligt mål och sen en drivkraft som kommer göra att du når målet. Det är du och bara du som kommer göra att du kommer nå målet, min uppgift är att vara ditt stöd hela vägen dit. Och att hjälpa dig hitta ditt mål, och ditt varför. Göra dig motiverad att inte bara träna första veckan och andra veckan, utan även femte, sjätte eller tionde veckan.

Maila frågor till info@claratoll.se