• Youtube

  6km och lite annat

  Nej, men så skönt det var att komma ut idag.

  Springa en runda, göra lite övningar, och sen springa hem igen.

  Riktigt bra pass ändå.

  Önskar ju nu att det var vårruset jag anmält mig till och inte sthlm maraton.

  Men det blir väl kul det också.

  Idag blir det bara jobb och plugg hemma! Har tänkt att jag ska orka med att städa hela lägenheten också, men det får vi se hur det går… 😉

 • Youtube

  Träningsvlog – knäböj på Fabriken

  För två veckor sen, när vi tränade på Fabriken med Viktor, så körde jag knöböj, och vloggade det, och here is the result!

  Det var kul! Och tungt!

  Längtar redan efter nästa gång jag ska träna. Imorgon alltså.

  Sitter här och klurar på vilka utlandsresor det ska bli till sommaren. Hur jag ska få ihop alla de resorna jag vill göra under året.

  Ska ni åka utomlands?

 • Youtube

  VLOGMAS – Granpynteriet

  Såatteh här är vlogmas nr två, och tyvärr blev det bara två filmer i år! Så kan det ju bli!

  Vill göra mer såna här saker nästa år, mer vardagliga vloggar och liksom inte bry sig så mycket om det hela egentligen. Vill bara känna mig bekväm med att prata och framförallt redigera det jag säger, och inte känna världens cringe varje gång.

  Jaja, nu ska jag städa lägenhet och packa ner lägenheten, eller åtminstone allt jag behöver för att vara på resande fot i en hel vecka(!!!)

  Hur i hela friden ska man kunna packa lätt om man ska vara borta i en hel vecka. Förstår inte hur det hela ska gå till.

  Tror inte att jag ens ska försöka mig på att packa i den lilla vanliga väskan jag brukar köra på utan bara ta en större direkt.

  Det blir ju träningskläder och vanliga kläder, matchkläder och ja, julklappar och ALLT möjligt. Herregud.

  Saknar när man hade bil och kunde fylla bilen.

 • Youtube

  Starta din dag med enkla rörelser

  Här är ett gäng rörelser jag gör på morgonen ibland för att vakna till, sträcka ut kroppen och göra mig redo för en dag med jobb och träning.

  Gör absolut inte såhär varje dag, utan det är alltid olika, men försöker alltid sträcka på mig på något sätt och göra någon form av rörlighetsövning för att få kroppen att slappna av och må lite bättre.

  Det behöver inte vara så komplicerade rörelser, eller ta så lång tid, men för att känna att kroppen mår bra idag, och veta om jag kommer orka träna eller behöver vila, ja, då behöver jag göra såna här saker.

  Brukar du göra någon form av yoga eller rörlighetsträning på morgonen?

 • Youtube

  Träna core med Clara

  Den oklippta sanningen 😉

  Hej! Här kommer ett corepass till er som gillar att träna hemifrån och vill få lite starkare core eller bålstyrka.

  Jag kommer lägga upp hela pass har jag tänkt och planerat för så jag hoppas verkligen att ni vill köra de här passen med mig!

  Level 1 är basövningarna, och level 2 kommer vara hyfsat jobbigt (för mig alltså) och level 3 kommer vara skitjobbigt. Då kanske jag klipper och lägger på ljud i efterhand haha! 😉

  Core-pass brukade jag ha för apollo en hel del, och var alltid de roligaste passen att ha, så hoppas verkligen att ni tycker om mina pass!

 • Youtube

  Allt du behöver för att börja gymma

  Eller åtminstone det praktiska du behöver.

  Här är en video om olika små saker som är viktiga att tänka på när du ska börja gymma för att göra det så enkelt för en själv som möjligt.

  Alltså youtube är så himla himla roligt just nu! Producerade fyra filmer igår och vet inte hur många fler videos jag har planerat, men det är måååånga!

  Är dock väldigt roligt att sitta och prata av mig, få förklara saker, hjälpa folk och förhoppningsvis utbilda lite också.

  Det skönaste är att det känns så prestationslöst, att inte folk förväntar sig att jag ska ladda upp varje dag typ, utan mer att folk blir glada när det kommer något och inte bryr sig om det inte kommer något.

  Kanske kommer bli mer youtuberaktig och börja ladda upp typ varje fredag kl 15, meeeen just batchar jag bara när jag har tid och så lägger jag upp direkt.

%d bloggers like this: