• Företagarlivet,  Youtube

  Ät rätt i hemmajobbstider

  Är du också en som gillar att småäta och fika mellan alla måltider? Kanske så mycket så att du inte ens är hungrig i när det är dags för lunch?

  Se videon ovan och få lite inspiration vetja.

  Annars då?

  Jo, men jag jobbar på. Idag har jag börjat med en mall för alla nya PT-kunder. Har inte riktigt haft något bra nybörjarsystem, alltså för de som signar upp sig med mig, men nu håller jag på att fixa iordning det.

  Att starta igång en PT-kund känns alltid lite småstressigt, eftersom jag inte har något system, men så satt jag och tänkte att jag ju skulle kunna göra ett sånt system så jag har en mall att utgå ifrån.

  Så behöver det inte vara så krångligt och jag kan bara känna att jag har läget under kontroll. Vilken grej ändå… 😉

 • Företagarlivet,  Youtube

  Veckans planer – sista veckan i grundserien

  Måndag: idag är det främst pt-jobb på schemat, sen ska jag strax åka till gymmet och spela in lite övningar och träna själv då. Ikväll ska jag intervjua en person (ni får veta mer längre fram) och så ska jag på hockeyträning och kolla på mitt nya lag 🙂

  Tisdag: jobb på hotellet, plugg och gym tänkte jag mig! Tänkte spela in lite till min youtube också! Och hockey på kvällen…

  Onsdag: Hotelljobb, gym och så ska jag föreläsa på Medborgarskolan på kvällen!

  Torsdag: då ska jag ha mitt gruppträningspass i Oxhagen, jobba med mina pt-kunder och jobba på hotellet, och hockey på kvällen!

  Fredag och lördag: kommer nog bli två helt lediga dagar, om det inte ramlar in något panikartat 😉 På lördag kväll är det dock mellofinalen, så då kommer jag vara bänkad såklart! Och på eftermiddagen spelar Lakers sin sista grundseriematch för säsongen, vilket känns lite sjukt. Just nu ligger de ju på en slutspelsmatch, och det vore ju väldigt roligt om de fick behålla den, men vi får se, både Linköping och Brynäs kan putta ner oss….

  Söndag: uppföljningsdag för mina pt-kunder! Sen är planen att träna, plugga och ta det lugnt hemma tror jag allt. Och fira att vi har en slutspelsplats, eller vara glad att den här säsongen är över, vet inte riktigt än… 😉

 • Programmering,  Youtube

  Ny vlog – jobbar hemifrån

  Vet inte vad som är svårast – filma sig själv och prata bland folk eller redigera sig själv efteråt.

  Hallå eller! Ny dag, ny vlog, nya träningsmöjligheter.

  Ibland är det lite tråkigt att jag har så få som kollar på mina videos, men det är också ganska skönt! Då kan jag vänja mig vid att prata i en kamera bland folk och känna mig bekväm i lugn och ro.

  Brottas ju jättemycket med det här om jag ska lägga upp bara när jag redigerat klart eller om jag ska ha vissa specifika dagar, och just nu känner jag väl att jag bara ska slänga upp videon direkt?

  Både när det handlar om vloggar men också lite mer seriösa videos som den här jag la upp innan:

  Och jag vet helt ärligt inte hur jag vill ha det.

  Hur tycker ni?

  Ska jag ha specifika dagar som det kommer upp olika saker på eller ska jag bara redigera och lägga ut direkt när det är klart?

  Annars då?

  Jo, det är bra tack.

  Idag ska jag försöka göra klart min sista examination för kursen jag pluggat under hösten, hoppas verkligen jag kan bli klar med den idag!

  Ska motivera mig med en bulle, en av de från vloggen ovan.

 • Youtube

  6km och lite annat

  Nej, men så skönt det var att komma ut idag.

  Springa en runda, göra lite övningar, och sen springa hem igen.

  Riktigt bra pass ändå.

  Önskar ju nu att det var vårruset jag anmält mig till och inte sthlm maraton.

  Men det blir väl kul det också.

  Idag blir det bara jobb och plugg hemma! Har tänkt att jag ska orka med att städa hela lägenheten också, men det får vi se hur det går… 😉

 • Youtube

  Träningsvlog – knäböj på Fabriken

  För två veckor sen, när vi tränade på Fabriken med Viktor, så körde jag knöböj, och vloggade det, och here is the result!

  Det var kul! Och tungt!

  Längtar redan efter nästa gång jag ska träna. Imorgon alltså.

  Sitter här och klurar på vilka utlandsresor det ska bli till sommaren. Hur jag ska få ihop alla de resorna jag vill göra under året.

  Ska ni åka utomlands?

 • Youtube

  VLOGMAS – Granpynteriet

  Såatteh här är vlogmas nr två, och tyvärr blev det bara två filmer i år! Så kan det ju bli!

  Vill göra mer såna här saker nästa år, mer vardagliga vloggar och liksom inte bry sig så mycket om det hela egentligen. Vill bara känna mig bekväm med att prata och framförallt redigera det jag säger, och inte känna världens cringe varje gång.

  Jaja, nu ska jag städa lägenhet och packa ner lägenheten, eller åtminstone allt jag behöver för att vara på resande fot i en hel vecka(!!!)

  Hur i hela friden ska man kunna packa lätt om man ska vara borta i en hel vecka. Förstår inte hur det hela ska gå till.

  Tror inte att jag ens ska försöka mig på att packa i den lilla vanliga väskan jag brukar köra på utan bara ta en större direkt.

  Det blir ju träningskläder och vanliga kläder, matchkläder och ja, julklappar och ALLT möjligt. Herregud.

  Saknar när man hade bil och kunde fylla bilen.

%d bloggers like this: