• Youtube

  Träna core med Clara

  Den oklippta sanningen 😉

  Hej! Här kommer ett corepass till er som gillar att träna hemifrån och vill få lite starkare core eller bålstyrka.

  Jag kommer lägga upp hela pass har jag tänkt och planerat för så jag hoppas verkligen att ni vill köra de här passen med mig!

  Level 1 är basövningarna, och level 2 kommer vara hyfsat jobbigt (för mig alltså) och level 3 kommer vara skitjobbigt. Då kanske jag klipper och lägger på ljud i efterhand haha! 😉

  Core-pass brukade jag ha för apollo en hel del, och var alltid de roligaste passen att ha, så hoppas verkligen att ni tycker om mina pass!

 • Youtube

  Allt du behöver för att börja gymma

  Eller åtminstone det praktiska du behöver.

  Här är en video om olika små saker som är viktiga att tänka på när du ska börja gymma för att göra det så enkelt för en själv som möjligt.

  Alltså youtube är så himla himla roligt just nu! Producerade fyra filmer igår och vet inte hur många fler videos jag har planerat, men det är måååånga!

  Är dock väldigt roligt att sitta och prata av mig, få förklara saker, hjälpa folk och förhoppningsvis utbilda lite också.

  Det skönaste är att det känns så prestationslöst, att inte folk förväntar sig att jag ska ladda upp varje dag typ, utan mer att folk blir glada när det kommer något och inte bryr sig om det inte kommer något.

  Kanske kommer bli mer youtuberaktig och börja ladda upp typ varje fredag kl 15, meeeen just batchar jag bara när jag har tid och så lägger jag upp direkt.

 • Clara Färdiga Gå,  Företagarlivet,  Youtube

  Sov mer för bättre träningsresultat

  HEJ!

  Hur är läget?

  Hur mår ni?

  Här är det bra, det är lite olika saker som händer just nu i livet, men i ren allmänhet är det väldigt bra.

  Just nu har jag hamnat i en youtubeperiod, så har börjat uppdatera YT väldigt mycket, vilket känns så roligt! Pratar om lite allt möjligt, som i det här klippet ovan, som handlar om sömn.

  Det här är något som lätt glöms bort, men som är viktigare än man kan tro.

  Det är viktigt att sova, mer viktigt än att hetsa kring träningen och försöka trycka in så mycket som möjligt.

  Jag har slutat på Actic!

  Det är dags för nya äventyr i mitt liv, så lämnar både gymmet och gruppträningen nu. Behövligt, har ändå jobbat där i fyra år!

  Har lite andra saker på gång, och vill framförallt lägga ner den energin på mitt egna företag.

  Kommer visa sig under våren mer i vad jag tänker och planerar!

 • Youtube

  Hur orkar du träna så mycket Clara?

  Efter önskemål på instagram så kände jag att det var dags för en utförlig film där jag förklarar lite om hur min träning går just nu och vad jag satsar på och sådär.

  Jag försöker få till både styrketräning och löpning just nu, och det ena går ju före det andra, men båda borde komma i en fin symbios egentligen.

  Hör mer i filmen! 😉

  Sen spelade jag in en till film av bara farten!

  Här pratar jag om de träningsrekommendationer som finns ute på FYSS bland annat. Dock pratar jag väldigt låga siffror i filmen, rekommendationerna är långt mycket högre!

  Siffrorna jag säger i filmen är för dig som är nybörjare och inte riktigt orkar med 120 min konditionsträning i veckan! Då kan man börja på 20 minuter istället.

  Sen så.. ville jag bara visa den här sötisen.

  Godnatt!

 • Youtube

  Yoga för löpare

  Stela ben efter en löprunda? TELL ME ABOUT IT!

  Här kommer ett yogapass för era stela vader, så spring en runda och kör det här efteråt.

  Namaste.

  Nu har jag precis sprungit pass nummer 11, vilket blev 8 låååångsamma kilometer. Gick nog mer än jag sprang. Men så kan det bli. Nu ska jag jobba. Hej!

%d bloggers like this: