4 viktiga saker att packa för träningsresan

Så träningsresor blir bara mer och mer populärt, både utomlands och i Sverige. Ser fler och fler som åker och turistar i olika städer och länder och tar med sig träningen, vilket jag såklart tycker är så bra! Så… här tänkte jag bjuda på fyra viktiga saker att ta med sig till sin träningsresa, så ni inte gör samma misstag som jag! 😉

Alla trosor och strumpor du äger

Okej, kanske inte alla, men mycket. Själva kläderna kan du ju använda flera gånger om, bara att skölja ur, men att byta trosor och strumpor efter hårda och jobbiga pass… Det är något magiskt med det. Så ta med dubbelt vad du tänkt dig. Minst.

Solglajjorna på

Skydda dina ögon!!!! Alltså, på riktigt. Solen i bland annat Egypten beter sig annorlunda än i Sverige och det är ju tråkigt att komma hem med synskador. Vissa tider på dagen ligger solen högt och reflekteras på både vattenytan och marken rakt in i dina ögon, så även om du inte stirrar solen i vitögat så är den jävlig mot dig. Solglasögon med helt enkelt.

Pengaficka för löpturer

Eller för vad du nu ska ut på för äventyr. Antingen om du kör på midjeväska, mobilhållare på armen eller i strumpan, ha något ställe där du kan lägga nyckel, mobil och pengar till taxi. Du vet aldrig när olyckan är framme och att kunna ta sig hem är ju väldigt skönt när man inte vet vart man är riktigt. Här i Egypten vet alla taxichaufförer vart aqua vista ligger så det klarar man sig långt på.

Fotvård

Så fötterna får kärlek. Hudkräm för kvällar, fotfil, skor som är bra för dina fötter och allt sånt som du kan behöva för att ta hand om dina fötter. Din resa blir väldigt tråkig om dina fötter får blåsor och skavsår, eller hur? Speciellt om du ska vandra eller springa långt. Byt strumpor ofta för hållbara fötter vetja.

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.