Veckans bästa – semestervecka deluxe

Hallå eller! Har haft en riktigt lugn och skön vecka, med en hel del bad, mycket sol och faktiskt en del jobb också. Skrev ändå en hel del på planeringen för veckan, och det är bara en sak jag inte tagit tag i den här veckan, för vet inte exakt hur jag ska göra med min planerade youtubeserie! Skulle allra helst vilja intervjua olika personer men vet inte exakt hur.

Veckans skämskudde: ett otroligt tråkigt youtubeklipp som jag lagt upp. Haha. Ojojoj.

Veckans PB: Satte pb i bänk igår, 47.5kg kan jag bänka nu. Yay!

Veckans mysigaste: Åka hem till föräldrarna, åka tåg med Zero, bada med Henke osv osv osv. Hela veckan har varit mysig.

Veckans bästa väder: Att det regnade igår och luften blev fräsch igen. Älskar sol men älskar också regn.

Veckans svettigaste: La ju upp det här träningspasset på min blogg i torsdags, och sen på fredagen så livesände jag när jag körde passet i min fbgrupp.

Veckans jobbande: Har framförallt gjort om hemsidan den här veckan, som ni kanske ser. Syns nog mest om ni använder en dator visserligen. Har fotat lite nytt också, behövdes en uppfräschning! 😉

Varför ska jag titta på fel del av mobilen liksom……………… haha

Veckans roligaste: Att Svenska herrlandslaget i fotboll kom så långt som de gjorde! Så imponerad att de liksom kom längre än Tyskland och alla andra gigantiska lag. Magiskt bra spelat.

Veckans bästa: Att få vila, ta dagen som den kommer och ha tid att göra olika saker som jag velat fixa med, men inte haft tid till.

Veckans chock: Att det fortfarande är helt okej att massa nazister går runt på våra gator och torg och härjar lite som de själva vill.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.