Oktober – bästa träningsmånaden på året

Eller bara bästa månaden rent generellt? Vet inte vad ni säger men jag har börjat känna lite mer hopp om livet igen. Det känns inte lika hemskt, inte lika förjävligt. Det tar längre tid varje dag innan han kommer på tanken, och det tar inte emot lika mycket att 1. vara ensam och 2. vara utan honom. Börjat vänja mig.

För två år sen skrev jag om att oktober är den bästa träningsmånaden och att jag precis börjat löpträna inför min GMU. Tänk att jag började löpträna inför något ett år innan. Det ni. Dedication. Önskar att jag hade samma dedication idag. Hade dock på riktigt tänkt springa en runda ute men är ju lite konstig i halsen, tror det är en långsam förkylning på gång så ligger här med min te-kopp.

Inför varje månad brukar jag ju skriva en månadsplanering, eller en slags bucketlist för månaden, och det tänkte jag göra även denna gången. Har en lång lista med saker jag vill göra, och ska ta in lite från min års-lista också, hoppas på att kunna väva in såna saker här.

Oktober 2018

 • Har satt ett oktober-mål för min tid för träning, vilket känns så roligt! Ska jobba stenhårt för att nå det målet!
 • På tal om MTFT så har vi rosa-bandet-fokus den här månaden! DET, mina vänner, är himla roligt. Olika träningsutmaningar varje vecka. Joina vetja.
 • Ska maila olika spännande personer om samarbeten till företaget, så roligt!
 • I veckan ska jag lära mig mer om kodning från tjejer kodar, så himla kul!
 • I min höstlista (som jag inte skrivit någonstans mer än i mitt block) så har jag utmanat mig själv att vara ute i skogen en hel dag varje månad, så det ska jag vara en dag den här månaden. På med varma kläder, massor med god mat och nya strumpor att byta till
 • Eventuellt kommer jag åka till Stockholm om några veckor och gå på Lakers mot Djurgården, vore så kul!
 • Jag och Sanna ska ha Stark på jobbet i november, och det ska vi jobba stenhårt inför såklart. Det kommer ni få höra mycket om.
 • Fall Workation – Influencers of Sweden kommer till Örebro och vi ska ha ett meetup, lite liknande som när jag var i Linköping!
 • Sen har jag tänkt springa fyra gånger, och hoppas att min hals mår bra snart då så det kan bli av………..
 • Och så ska jag lära mig fyra nya danser! I vinter ska jag ju hålla danspass, så jag ska lära mig att leda dans, och kunna x antal låtar utantill. Som jag skrev innan idag så har jag tänkt göra det som en youtubeserie, och det blir väl extra kul för er åtminstone.
 • Häng med kollegor inplanerat, häng med kompisar inplanerat, pysselkvällar inplanerat.

Längtar tills om ett år, när jag kan kika tillbaka på inläggen efter att allt hände och bara tänka att jag kom igenom allt det här också.

2 Comments

 1. Jag känner mig sjukt träningspepp. Saknade till och med gymmet efter att inte ha varit där på sommaren. Kanske är det att vädret nu blivit kallare som gör det mer lockande att gå in och träna… 🙂

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.