Dagen då jag officiellt blev ett ljushuvud

Haha jag är ju fantastiskt rolig.

Tyckte lampan i omklädningsrummet på Actic var väldigt rolig, uppenbarligen. Testade förövrigt på ett nytt gym idag, Actic Eskilstuna City. Gillade det, utbudet och variationen i vad de hade för träningsmöjligheter.

Förutom deras bänkställning. Själva bänken var ingen bra bänk (alldeles för mjuk, kändes som en mysig bänk mer än en träningsbänk), och ställningen var lös så flyttade den varje gång jag la tillbaka stången.

Var i Eskilstuna för att jag skulle göra ett samarbete med ett företag för bloggen som kommer upp nästa vecka (så kul och jobbigt), och för att H skulle dit också.

Passade på att träna på Actic Eskilstuna City under tiden. Gillar att man får träna gratis på alla Acticgym om man jobbar för Actic. Vet inte hur många gym det finns i Sverige men det är ju ett par stycken.

Undra om det finns någon där det är en bra bänkställning. Hittills har jag tränat på sju olika och inte hittat en enda 😉 

Idag tränade jag:

Bänkpress. 8or på 30 och 35kg, 6 på 37.5 och två 3or på 40. Tänker att jag ska klara göra en 5 på 40kg innan jag går upp för PB-försök nästa gång på högre vikt.

Militärpressar. Först på stången och sen la jag på 5kg, så 25 kg pressade jag.

Hantelrodd, började på 14kg, slutade på 20kg.

Latsdrag, supinerat grepp, smalt. Minns inte vikterna dock. 😀

Kändes snyggt att posera där med en brandsläckare. 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.