Vecka tretton blir en spännande vecka!

Måndag: imorse hade jag ett spännande möte med en ny kund! Så otroligt givande samtal, ser verkligen fram emot att jobba med personen mot hens mål! Vandrade runt på biblioteket efter det i jakt på några böcker jag verkligen vill ha men hittade inte dem, hittade dock en annan, och det kommer jag berätta om längre fram! 😉 Nu har jag pluggat hela eftermiddagen (som ni vet om om ni följer mig på twitter) och snart är det dags för slutspelsmatch nummer sex mot Malmö! Vinner vi är det en match kvar, förlorar vi är säsongen slut.

Tisdag: Börjar med seminarium om det som jag pluggat om idag (måndag). Woho. Har sen möte med ett spännande företag som jag hoppas kunna samarbeta med, för då kommer jag äntligen kunna börja massera! Sen är det gruppträning för BraKropp och efter det är det mer plugg.

Onsdag: PT-pass för en företagskollega. Hoppas det dåliga vädret INTE har kommit hit då utan att det kommer på eftermiddagen, har nämligen hört att det ska snöa…. Nej tack. Sen är det plugg, företagsjobb och träning med både fotbollslaget och rollerderbylaget. Det är även här en eventuell sista match mellan Malmö och Växjö kommer vara. I hope. Vinner vi då går vi vidare!!

Torsdag: Pluggelilugg och gruppträning kl 17.30 i stadsparken! Då är ni varmt välkomna allesammans. Eventuellt kommer jag försöka få till en mys-fika med en fin vän, vi hinner aldrig prata klart när vi väl ses så vi behöver träffas mer helt enkelt. Efter gruppträningen är det dags för årsmöte med ÖRD, ska bli otroligt spännande då det kommer tas flera spännande beslut om föreningens framtid.

Fredag och lördag: STOCKHOLM på The Influencer Convention = TIC! Minns ni när jag var på BBCON 2016? Det ska bli så otroligt kul och lärorikt det här! Ses vi där? Jag ser mest fram emot ”att bygga ett community på youtube” och dag två:workshopparna. Det kommer nog bli de mest lärorika tillfällena. Och såklart alla tillfällen att nätverka med alla otroligt stora namn som ska dit. Ryser lite.

Söndag: Poddsöndag! Nytt avsnitt av Tränarpodden kommer varannan söndag! Följer ni podden? Förutom det ska jag bara relaxa och försöka ta till mig av allt som sas då. Kanske läsa lite ur min otroligt hemliga bok…… 😉

Vad ska ni hitta på den här veckan?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.