Tänk att det kan vara så kul att bara rulla runt runt runt runt

Dagen började med att snön övertagit hela Örebro och tydligen resten av Sverige också. Har ni med snö? Nu är det dock sol och snön smälter, så det är mysigt nu, men ville ta den här bilden för gillar himlen, det ser så dramatiskt ut. Eller hur?

Det var ett par veckor sen jag stod på mina skates, och hallå, why don’t I do this more often?

Helt slut efter att ha skateat runt runt runt i 40 minuter utan paus haha. Det var så kul så bara åkte runt runt och gjorde inte mycket annat.

Eller jo, lite balans, lite stopp, lite hopp och lite sådär. Men sen var det mest crossovers.

Något som är läskigt det är att enbart göra crossovers med vänsterfoten. Att låta högerfoten ”sitta fast” och bara ta fart med vänstern. Himla skumt. Galet läskigt. Och bra utmaning. Det är sånt där som mina spelare är vana vid för det är något vi tränar på ibland, men själv så…. näe. Varför gör jag inte saker jag säger åt andra att göra själv?

När tror ni jag får för mig att rulla igen? 😉

Jag har ju fått för mig att jag själv inte vill spela roller derby, men idag fick jag en sån där känsla att jag kanske ska börja träna för att spela igen…. Hmm… Huvudet mitt som får massor med dumma idéer hela tiden.

För att få spela roller derby måste du ha klarat Minimum Skills, och det är ett test som tar ett par timmar att komma igenom, och när du gjort det + skrivit ett teoriprov så får du faktiskt spela världens bästa sport. Och det kanske jag ska börja träna för igen nu då. Pust.

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.