Såhär är min träningsplanering inför GMUn

Oj vad suddig bilden blev. Men vet ni? Det får se ut som det gör nu. Min hemsida krånglar för tillfället och har varit för trött i helgen för att lösa det. Kanske kommer energin i veckan. Hemsidan är faktiskt ganska orättvis mot mig tycker jag. Och krånglet innebär problem med uppladdning av bilder. Det är 75 steg mot tidigare två, så himla ovärt. Här kommer en förklaring av bilden istället.

Träningsplanering inför GMUn.

För ett tag sen skrev jag generellt om det som jag tänker är bra att träna på inför GMUn på bloggar om hälsa. Det är lite det jag utgått ifrån i min planering. Kika gärna in där! Sen har jag fått en hel del feedback på mitt nya instakonto om träningen inför det, så tänker lyssna på de som vet och träna lite efter det. Många bra tips där, speciellt om marscheringen. Det är något alla puffar för exakt hela tiden.

Träningsplaneringen kommer vara tills sommaren börjar. Sen blir det andra bullar, för kommer jobba med träning mycket mer, och då behöver jag omplanera för att orka allting.

Läs mer: Såhär planerade jag träningen för antagningsprövningen (som gick strålande bra)

Måndag.

Gym eller tyngdlyftning. Antagligen båda. Gym kommer förövrigt innebära fokus på överkroppen och jobb med att jag någon gång ska bli så stark så jag orkar lyfta upp mig själv. Och gärna med 30 kilo extra. Gärna innan GMUn börjar i oktober. Hehe. Men tyngdlyftningen kommer jag fortsätta med, eftersom det är så kul, så det kommer bli en kombo där. Precis som vanligt egentligen.

Tisdag.

Eventuellt simpass, beroende på vad som händer med jobb dårå. Men FMTK-pass hoppas jag på, gärna rörlighetspassen, eller pulspassen. Beror på min tid. Hinner jag så tänker jag klämma in ett gympass även där.

Onsdag.

Min fortsatta vilodag, med eventuell fotbollsträning. Jag har ju mina fotbollstjejer och det är så svårt att låta bli. De är helt underbara att spela med. Dock är vilan otroligt viktig just nu så får se där.

Torsdag.

Gruppträning kör jag ju alltid på torsdagar mellan 17.30 och 18.30 i Örebro, och jag brukar köra de passen med mina deltagare, så den träningen är ju ”betald.” Förutom det funderar jag på att klämma in eventuellt löppass eller marschpass. Kanske kommer börja gå till skolan via oset, eller köra löppass häromkring. Det får vi la se vad som händer med då.

Fredag.

En fredag är ju en bra dag för tyngdlyftning och gympass, eller hur? På fredagar har jag ändå en jobb/pluggfri dag, från kl 15 ungefär, så då passar det extra bra att bara KÖTTA JÄRNET, eller hur? 😉

Lördag.

Jag måste få fart på mina militärmåndagar igen, så på lördagar har jag nu bestämt att jag ska börja springa igen och filma det då. Nu när jag har flyttat kommer det innebära nya vyer för er. Det blir najs. Har några rundor jag vill visa er.

Söndag.

Vad passar inte bättre än marschträning på söndagar? Kommer nog klämma in lite FMTK-rörlighet eller något sånt efter det.

Intensitet: Lugnt och försiktigt i spåret och tungt och jävligt i gymmet.

Distanser: Kort i början och successiv ökning. Kör hellre två korta marschpass just nu, än ett långt (flera timmar) och så får jag ligga i soffan i flera dagar för att kroppen gör ont.

Vikter: Lätt i början och ökade vikter eftersom tiden går. I sommar tänker jag köra med kanske 20-30 kg i min ryggsäck. I dagsläget får det landa på kanske 10kg. Måste öva in grejen först.

Gymmet: Kommer vara på precis samma nivå som tidigare. Lite omfokus, men det omfokuset har jag ändå försökt få mig in på ett bra tag så.

Vad säger ni förresten om min framtida fotovägg? Tänker mig lite mer foton, lite mer citat och lite mer av annat också. Tycker inte att det vore så farligt om hela väggen helt plötsligt vore bombarderad med grejer faktiskt. Min lägenhet är så vit i övrigt så det behövs mer färger här.

Hur tränar/tränade ni inför GMUn?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.