trana-med-clara


 Anmälan längre ner

 

Varje torsdag kl 17.30

Pris: 500kr för 6 tillfällen (klippkortsvariant)

Drop in: 100kr

ALLTID: gratis prova-på

 

Nu under vintern är fokus på kondition och stående styrketräning. 

Det innebär att vi kommer köra en del intervallträning på olika sätt, med olika distanser och tider. Stående styrketräning innebär att vi kommer träna styrketräning med kroppsvikten fast helt enkelt inte på marken, eftersom marken är blöt under vinter och tidig vår.

Allting anpassas efter tre olika nivåer, så vare sig du är nybörjare eller tränad sen tidigare så finns det en nivå som passar dig.

I varje grupp finns det ett maxantal på femton personer, och det är för att jag vill att du ska få den hjälp och motivation som just du behöver, vilket inte går om ni är för många deltagande.


ANMÄLAN


Träningspass i Örebro, utomhus, med samling i stadsparken! Varje pass är en timme långt och varje övning kommer visas med tre nivåer eller intensiteter, för att möta din styrka och utveckla just dig. Varje träningspass är en kombination av kondition, koordination och styrka, som anpassas efter både nybörjaren och den vältränade personen.

 

 

 

I varje omgång ingår sex pass och varje omgång kostar 500kr. Maila info@claratoll.se för mer information! Berätta om vad och något annat du vill veta, så hör jag av mig så snart jag kan.

Drop in kostar 100kr. Betalning sker på plats via swish, kort eller kontant.

Gruppträningsmoms: 6%.

träna ute med clara färdiga gå

 

Hej företagare! Jag kommer gärna till ert företag och håller gruppträning för era anställda. Det finns många varianter på gruppträning, så kontakta mig på Info@claratoll.se, så bokar vi ett möte och bestämmer vidare.

Bland annat kan jag erbjuda morgonträning på en halvtimme (vilket är bra för hjärnan att vakna till innan arbetsdagen börjar), eller exempelvis lunchträning, eller paus mitt i dagen. Längre eller kortare än en halvtimme går också att bestämma såklart! Syftet för träningen kan vara att bara sträcka på kroppen mitt på dagen (bra för kontorsarbetare) eller mer högintensiv träning som låter hjärnan vila, men som samtidigt syresätter hjärnan tillsammans med resten av kroppen och gör att dina anställda kan koncentrera sig bättre!

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

 

 

Fyll i den här listan för att få erbjudanden, få reda på vad som händer och mycket annat direkt i din mailkorg!

Mail som gör dig starkare

* indicates required