Onsdagsplaner

Onsdagar är alltid en lite jobbig dag. Jag har inte alls planerat bra mellan två saker jag gör så varje onsdag känner jag en viss stress för att hinna, vad jag än gör. Det kanske är konstigt, eftersom den sista saken jag ska göra är att vara tränare för laget, men jag är ju en sån där person som 1. Vill vara i tid och 2. Vill vara professionell. Så att komma sent varje gång skär i mig. 

Morgon: åka från Katrineholm till Örebro. Börjar med 40 min försenat tåg (än så länge). Missar anslutningen i Hallsberg, vi kommer in 20 min försent haha…. oh well, vad är väl en redan stressad dag. 

Förmiddag: fika med min fina fina vän jag inte träffat på väldigt länge. 


Lunch och eftermiddag: jobba på kafét vi ska fika på. Guerilla Office är på Livin Hotell idag, ska bli himla kul! Är otroligt ledsen att jag missar hotellfrullen men får iaf en god lunch där! Det ska bli najs! Idag ska jag planera träningar, fixa klart podden och sen ba småfixa med olika saker. Planera min fest och lite annat. 

Kväll: först: pt-kund. Sen actic-pass. Sen träning med laget. Pang pang pang. Efter det kommer jag ju somna otroligt snabbt haha. Det är tur att jag brukar få så himla mycket kärlek av laget. Det gör det värt stressen. 

Vad ska du göra idag? 

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.