Smått och gott

 • Smått och gott

  En sommardröm

  Hallå! Hur är läget med er?

  Här är det bra, njuter av sommaren och fint väder (även om det mulnade på ordentligt nu.

  Igår badade jag för första gången i år och det var visserligen lite kallt men inte helt hemskt ändå.

  Längtar tills det är sådär varmt så man kan vara i vattnet LÄNGE, men det dröjer väl ett par veckor till.

  Tills dess får man vara ute i solen och njuta av värmen.

  Till morsdag bakade jag rabarbermuffins, blev hur gott som helst.

  Älskar verkligen att jag kommit igång med bakandet på riktigt nu.

 • Smått och gott

  Baby got back

  Extremt kass kvalité på den här bilden men men blev bara imponerad av mina ryggmuskler.

  Brukar sällan titta på den här typen av resultat eller utveckling på mig själv, men det kanske är det som är grejen, kollar man sällan så blir det ännu mer roligt när man faktiskt ser någon skillnad.

  En till med fin kvalité.

  Så nu ska jag bara börja träna rygg som fan för det här måste vi ju jobba mer på.

  eller så.

 • Smått och gott

  Att äntligen få se resultat

  Som ni vet så kraschade jag ganska rejält förra våren. Hade för länge försökt balansera för mycket.

  Och i och med det gick träningen åt pipsvängen.

  Så därför är jag så otroligt nöjd att jag hela tiden kan se små förändringar. Orkar hela tiden lite mer. Lite mer vikter på stången. Lite fler repetitioner. Lite längre tider.

  Utvecklingen går framåt samtidigt som jag mår bättre.

  Just nu känner jag mig knappt aldrig stressad.

  Jag har ett halvtidsjobb som ger mig trygghet varje månad i att jag kan betala mat, hyra och lägga undan några slantar utan större problem.

  Och jag har ett företag som betalar alla utbildningar, alla resor, allt som jag vill göra. I företaget kan jag vara kreativ, kan utmana mig själv och göra så jag själv växer och lär mig saker. Ofta så räknar jag även in min träning i min arbetstid, eftersom det fotas och filmas och jag skapar saker åt er.

  Och sen så har jag inte så mycket mer.

  Därför är min stressnivå numera oftast väldigt låg. Vilket gör att jag mår bra och kan prestera i min träning.

  Äntligen.

  Nöjd efter dagens träningspass. Orkade dock inte ta fler selfies efter denna, armarna var för trötta haha…

  Förresten, idag blev Zero tre år gammal! Vi firade med att gå till parken och köra lite tennis med honom, han sprang runt som en galning i typ 40 minuter och sen fick vi bära hem honom haha. Så trött.

  Gullgrisen.

  Nu ska jag utbildas hela helgen. Så vi hörs efteråt.

 • Smått och gott

  Saker ni högst troligt inte tänkt på idag

  • Att Örebro är en himla fin stad med rätt trevliga personer
  • Att träning är väldigt bra för mycket, men allra främst för känslan av att jag är bäst i världen
  • Att ungefär exakt all mat är fantastiskt gott, däremot är inte avokado ens lite gott så det måste ni sluta äta
  • Att du är himla bra
  • Att det är väldigt kul att jobba som influencer, även om det är ett neverending-jobb
  • Att bicepscurls är en helt underbar snygg-övning
  • Att en morgonpromenix (inkl löpningen till bussen) är en riktigt bra morgonpromenix!
  • Att det är lite småkrångligt det där med larm men säkert jättebra att ha (råkade sätta igång larmet två gånger idag första gången jag jobbade på Actic Slottsgatan, men vad gör väl det om 100 år, ändå kul arbetsplats och min chef kommer förevigt retas med mig. Hälsa på förresten nästa gång jag jobbar!)
  • Att du kan om du vill
  • Att det kan vara bättre att ha höga skor när det snöar än låga sneakers………. speciellt om man jobbar utomhus på en skola……..
  • Att om du sitter och snackar skit på bussen så måste du tänka på att personen framför dig (jag) hör exakt allt du säger så dont do that
  • Att det antagligen inte är vattenbrist i den här stan längre, kan omöjligt vara det va?
  • Att du kan anlita mig som online-PT om du vill
  • Att om du tar dig tid på morgonen och försöker anstränga dig för att skapa bra förutsättningar för dagen blir dagen lite lite lättare än vad den hade vart om du inte gjorde det
  • Att träning är det roligaste att jobba med någonsin. Det finns inget bättre än att hjälpa någon till att må lite bättre gång för gång, och liksom hjälpa den personen att nå sina mål. Magiskt

 • Smått och gott

  Lisebergs julmarknad, nördbutiken, Quality Hotell, 350 poddavsnitt och fyra timmars bilkörande

  Hallå eller. How is the läge? Jag sitter i Hs lägenhet i Katrineholm och ser någon tråkig serie och ba vilar. Ganska skönt. En sjukling på ena sidan och en snarkande hund på andra sidan. ♡ 


  Såhär glad var jag minutrarna innan vår kompaniuppställning i fredags, hade överlevt en skitvecka med sjukdom och skulle äntligen få träffa H och bo på hotell och ba ha en skön helg.


  Vi bodde på Quality Hotell Winn i Göteborg och ja, det var helt okej, men inte mer än så. Vi hade bokat ett dubbelrum men fick först ett rum med fyra enkelsängar, bytte till två större enkelsängar (som vi ändå fick plats i) så då orkade jag inte bråka mer för var trött och ville sova innan H kom fram. 

  Winn hade nog den sämsta hotellfrukosten jag varit på. Otroligt tråkig och noll utstickande saker. Rummet var gammalt och slitet. Bubbelpoolen bubblade bara på ena sidan. Hotellresturangen hade inte många alternativ att välja på och så vidare. Vet inte om jag har vart lyckosam tidigare men i jämförelse med andra hotell jag bott på senaste åren (som faktiskt blivit en hel del i och med företaget) så var det här hotellet det absolut sämsta. Samma prisklass som de andra så verkligen en nitlott. Googlat och läst bra saker om stället så blev besviken verkligen. 2 av 5 biceps

  Kanske som sagt bara haft riktigt go smak tidigare 😉 


  På lördagen var vi och shoppade, såg en kamel, gick på Lisebergs julmarknad, fikade med Hanna och Daniel och bara hade en go dag. 

  Spenderade självklart en stund i sci-fi-butiken, kan liksom inte låta bli. Letade efter en julklapp till mig själv….. synd att inte rekrytlönen är så himla stor, inget en blir rik på liksom. Skulle lätt kunna bo i den där butiken. 😉   Riktigt god vegetarisk pasta serverade de dock på hotellets restaurang, den ovan. Riktig höjdare. Hoppas kunna laga något liknande längre fram! 


  Idag skulle vi vart på bänkpresstävling hela dagen men H blev en sjukling som sagt så istället har jag kört hem honom snäll som jag är, och snart ska jag ta tåget till Göteborg. Har lyssnat igenom kanske åtta poddavsnitt under resan, har ca 350 kvar, så kommer givetvis ha något att göra på resan till Gbg också 😉 

  Angående att jag har så många nedladdade: innan jag gjorde min GMU kanske jag snittade 50 (!) avsnitt i veckan, sådär 20 stycken som jag verkligen följde och sen ett gäng som jag bara myslyssnade på. Och i och med det hade jag alltid sådär 100 stycken nedladdade, eftersom de alltid tog slut snabbt. 

  Men i och med GMUn så har jag liksom inte tid för 50 poddtimmar i veckan utan de har bara samlats på hög. Vanan sitter inne, jag laddar fortfarande ner, men nu försvinner de inte från telefonen. Min stackars telefon klagar hela tiden på att den är full, stackarn. Vill dock inte missa några……. kanske får ha poddarna rullandes i lurarna när jag sover på kasern i veckan under natten! 😉 


  Är det bara jag som är konstig, eller gillar ni också att köra bil? Det enda som var drygt med att köra i fyra timmar är att jag numera blivit van vid att aldrig sitta stilla mer än ev 10 min när en får tid för mat, och att köra i fyra timmar var olidligt för benen. Mental träning åt andra hållet helt enkelt! 😉 

  Har ni någon podd ni rekommenderar kan ni gärna berätta i kommentarerna, kul att lyssna på något nytt ibland också såklart! Ska snart åka till Gbg och ladda inför en ny vecka! Hoppas ni har det gött ♡ kramar från Katrineholm!

%d bloggare gillar detta: