Nu är julikalendern slut slut slut

Tänka sig. Sista julidagen idag. Imorgon börjar augusti, imorgon börjar arbetsmånaden igen för många, men för mig är det fortsatt jobb-semester-mode. På lördag åker jag till Frankrike en vecka och sådär. Ni vet.

Julikalendern känns som en riktigt bra grej faktiskt. Det har varit ganska lätt och ändå lite ansträngande att få till och sådär. Har gjort att jag behövt tänka efter hela tiden på vad jag gjort under veckan. Bra grej.

Alla mina inlägg från kalendern hittar ni här.

5. Se en soluppgång eller solnedgång.

I fredags körde jag sent på kvällen till Katrineholm och utan ett moln på himmelen fick jag se en otroligt fin och färggrann solnedgång. Magiskt var det faktiskt. Även om jag var rätt irriterad på alla bilister som var rädda för hastighetskamerorna så de ligger tio kilometer under hastighetsgränsen (!!!)

7. Spring 5 kilometer så fort du orkar.

Det tänkte jag göra idag. Har inte tid att springa länge så får försöka springa kort och så snabbt jag kan istället.

13. Ha picknick. 

Det hade vi igår! Och det blev lite väl mycket mat på min tallrik, orkade bara äta hälften haha. Jaja. Det var gott.

18. Kolla upp en vandringsled nära dig och ta en dagstur…! 

Det gjorde jag i onsdags! Vandrade runt i Katrineholm, njöt av fin skog och blev uppäten av mygg. Gick i tre timmar ungefär.

19. Säg hej till alla du möter.

Jag tror att jag är uppfostrad sån. Och jag tror att jag kan va ganska jobbig mot folk så. Men möter gärna människors blickar, säger gärna hej, ler gärna och så vidare. Vet hur mycket det gör när en själv är ledsen och nere att bli sedd av någon främling, så har bestämt mig att försöka själv vara den där främlingen.

21. Testa någon träningsform du aldrig testat förut. 

Okej, kanske inte, men igår tränade jag med en styrkelyftare. 😉 Vi bänkade och markade och sådär. Slog ett PB i bänk, 40 kg x 3 reps. Klarade dock inte 45, men är väl för snabb ökning. Aja. Next time.

Förlåt för suddig bild men det är från insta story. Träningsbloggaren glömde fota träningen mer än till instastory. Inte bra där. 

26. Var knasbollen på jobbet för en dag, den där som gör allt för att slippa sitta i kontorsstolen.

Visserligen alltid jag, är en ganska aktiv person om jag får säga det själv! 😉 Men i fredags jobbade jag extra på Actic, de behövde personal akut så vem ställde upp? Självklart. Riktigt kul att få vara gyminstruktör för en dag.  Dock väldigt tomt gym, inget att göra förutom att städa, lyfta undan vikter, torka maskiner, tvätta speglar och allt möjligt vi hittade på för att jag inte ville sitta still. Är dålig på det där, för när jag väl jobbar vill jag ju röra på mig.

41. Uppfyll en dröm du har.

Ja, jag drömmer ju om att kunna klättra, kunna dra mig upp och göra chins och dips och sådär. Och det är påväg. Klarade en omvänd chin i veckan, och jobbar vidare på att orka fler. Är nöjd med att jag börjar få resultat på allt slit!

49. Träna något du är mindre bra på – dvs förstärk en svaghet. 

Detta jobbar jag jättemycket på, framförallt mentalt. Jobbar på att mentalt gilla löpning. Aldrig gjort men försöker ställa om. Försöker få mig att tänka att det blir kul. Tänker en så så blir det ju roligt.

Är helt klart nöjd med juli.

Vill du också kolla vår kalender och bocka av din månad? Kolla här.

Har ansträngt mig för att det ska bli bra i år, att jag ska njuta, få vara ledig, få träna som jag vill och sådär. Och det har jag fått. Mår faktiskt rätt bra nu. Gillar tanken på att få gå upp varje morgon. Faktiskt.

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.