Hjälp mig att bli bättre och gå med i min mailgrupp – du kommer tjäna på det.

Tvättäkta reklam för min egen business – Clara Färdiga Gå

Haha, spegeln är då inte fräsch ens lite. Men jag var väldigt nöjd efter dagens träningspass… så det gör inget.  örebro personlig träning

Först och främst: HEJ

Jag får en hel del frågor om vad jag gör egentligen och vad det är ni kan köpa av mig och sådär, så nu tänkte jag försöka förklara mina tre ben som jag vill stå på.

1. Personlig träning.

Jag jobbar som personlig tränare i mitt företag: Clara Färdiga Gå. Det är mitt huvudsyfte och det jag tycker är roligast tror jag. Gruppträningen som är nr två är också himla kul. Min sida för personlig träning är lite rörig, så lättast är att tänka att jag kostar 600kr/timmen för träning, och att du får rabatt om du bokar flera timmar och att jag kommer dit du är, så länge du är i Örebro. Jag tränar helst utomhus med mina kunder, men regnar det så fixar jag en plats för oss att vara på. Ett första planeringsmöte är alltid gratis. Maila info@claratoll.se om du är intresserad av det.

2. Gruppträning.

Business numero två är min gruppträning. Den riktar sig mot träningsnybörjare. De som inte kan och de som krånglar till träningen. De som aldrig orka hålla igång träningen för olika anledningar och för de som aldrig kommer iväg. Här kan ni läsa mer om det. 

3. Onlinecoaching.

Du tränar själv hemma eller någonannanstans och jag sitter vid min dator och följer upp hur det gick. Jag berättar hur du ska träna nästa pass och du berättar hur det kändes. Min onlinecoachingsida är på väg, men är inte nöjd med den heller så här finns lite information om några grundpriser. Det kan bli billigare och det kan bli dyrare, jag berättar priset så fort jag vet vad du vill ha. För det här kan du bo vart du vill, det jag behöver av dig är 30 minuter per vecka på skype. Här är också planeringsmötet gratis såklart. Maila info@claratoll.se så tar vi ett första samtal. 

 

Jag gör lite annat i företaget också, men det tar vi en annan gång. 😉

 

 

Sen så kan du få rabatter också. Tänka sig vilken tur. Skriv in din mail, ditt namn och efternamn så kommer det komma ett mail ungefär varannan månad där jag ger lite rabatter på mina tjänster och berättar om vad som ska hända framöver. Du får förstahandschans på event som kommer och du får en hel del annat. I infobladet är du med exakt så länge som du önskar, det går snabbt att klicka ur det, och du behöver absolut inte vara med om du inte vill. Men jag skulle verkligen bli glad om du gjorde det här för min skull. För mitt företags skull.


Anmäl dig till infobladet

* indicates required
Anmäl dig till mitt infoblad – för att ha den senaste informationen från CFG direkt i din mail! Där kommer det tips på övningar, rabatter på personlig träning och en hel del mer!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.