Livsnjutarclara har jobbat sitt sista pass 

Hallå eller. How ya doin babes? 

Idag sitter jag på Espresso House och myser. Det är fredag. Jag lyssnar på favoritpoddarna Fredagspodden och Träningspodden. Dricker en Belgisk Mörk Mocha Latte. 

Njuter av att ha jobbat mitt sista pass i hemvården på åtminstone ett himla bra tag. Igår var sista passet, ett otroligt lugnt och behagligt pass faktiskt. Ibland är det svinstressigt och förjävligt rent ut sagt men igår, igår avslutade vi på topp. Skönt. 

Kändes nästan nästan nästan tråkigt. Skojar bara. Kommer nog inte sakna jobbet alls. Personerna jag jobbat med kanske jag saknar men de går ju att träffa på annat håll. Liksom. Lugnt ju. Så nu ska jag gå runt och lata mig i två veckor innan inryck. Innan utbildningsstart i Göteborg. 

Under mina två veckor ska jag hinna: 

  • Skapa bra säljsidor och göra om hela hemsidan-ish.
  • Skriva min c-uppsats. 
  • Ha tid för träning och försöka få tid hos en sjukgymnast som kan lösa mitt höftproblem. 
  • Leva lajf. 
  • Läsa en bok, fixa iordning lägenheten, ringa försäkringskassan så jag får mitt familjebidrag, se på himla mycket hockey, förbereda mängder med blogginlägg, jobba med att få ut bloggen och få fler läsare, fixa med min podd, jobba med Stora Influencerpriset. 

Och lite annat smått och gott. Men tänk om c-uppsatsen skulle kunna bli klar av sig själv. Hur gött vore inte det? Tänker att jag ska skriva kanske 4 timmar om dagen på den. 8-12 varje dag. 

Är ni bra på att avsluta saker? 

Det är verkligen inte jag haha. Åtminstone inte tråkiga och sega saker. Menstruation skulle ju vara kul och intressant. 😑 Nu är det åtminstone helg och jag ska vara ledig. Åka hem till föräldrarna. Be pappa tvinga mig jobba med uppsatsen. Han kan sånt faktiskt. Vi är ganska lika han och jag. 

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.