Januari blev min bästa månad eller om alla som vill börja nyårs-träna

I januari 2016 hade jag 450 besökare på hela månaden. Januari 2017 innebar över 2700 besökare. Det är alltså en 500% ökning. Av besökare. (508%).

Över 1000 besökare mer från gamla månadsbesöksrekordet i september (en annan sån där börja-träna-månad..).

Visningar då? Från 600 visningar till 4250 visningar, från januari 2016 till januari 2017. Det är en 600% ökning. (609%).

Och engagemangsmässigt: från 2 kommentarer i januari 2016 till 104 i januari 2017. Den ni. Det är väl bra? 😉

Det är en så galet otrolig ökning.

Vad ni har gillat, vad ni har läst, vad ni har gett mig kärlek. Helt otroligt. Tack!

Jag har fått ett år på mig att bli bättre på att hitta vad ni är intresserade av i samband med vad jag gillar att skriva om. Jag har blivit bättre på att hitta guldkorn som folk vill dela med sig av till andra och jag har testat saker och utvecklat mitt SEO-jobbande. 1/5 av alla besökare är googlebesökare, vilket är ett bra kvitto på mitt jobb.

Varför det hänt är väl för att folk inser att JA, jag ska börja träna i januari och då har de googlat loss och hamnat på den bästa bloggen (hehe) och här sitter jag med fina siffror. Hur februari blir… det får vi se. Folk brukar ju trappa av i februari i träningen, men det blir att fortsätta jobba, fortsätta dela och hoppas att någon mer därute hittar min sida.

Era favoritinlägg i januari är:

Detta inlägg gick så galet bra. Var hälsosam och spara pengar heter det och handlar om hur du skippar sockret och sparar feta cash samtidigt. Det ni. Det är fint.

Mina Action run-inlägg är också himla populära, vilket är roligt. Träna inför Action Run och racerapporten är populära (speciellt mina blåslagna ben). Action Run kommer ju vara i Örebro snart så folk är väl nyfikna på hur en ska träna inför det! De inläggen får enbart trafik från google, kul!

Detta inlägg skrev jag igår och det har fått SÅ mycket kärlek av alla derbyspelare därute. Det heter Styrketräning för roller derby och är mitt absolut längsta inlägg någonsin. En mindre uppsats på 4000 ord…. 😉

Ett annat inlägg som fått mycket kärlek och medhåll är Jag tränar inte för att du ska tycka att jag ser bra ut.  Det var faktiskt himla skönt att få det skrivet, för vet ni, efter det har jag inte fått många kommentarer alls om min kropp. Det gjorde sitt vet ni. Skönt när folk lyssnar.

Mitt absolut bästa inlägg någonsin är det här:

10 saker att göra istället för att äta när man är uttråkad.

Det ligger på en hel del visningar varje månad. Och folk skäms varje gång de läser det, och skrattar lite också. Det stämmer ju. 😉

Fem saker jag tar med mig från januari

  • Hårt arbete lönar sig – sen jag verkligen började jobba med att få bloggen BRA så har det faktiskt visat sig. Andra har delat. Andra har börjat kommentera. Andra visar kärlek.
  • Jag måste anstränga mig – jag kan inte bara skriva om vad som helst för att få er att komma tillbaka. Ni gillar inte vad som helst liksom. Roligt och kvalité vill ni ha.
  • Jag måste ryta ifrån mer – och säga vad jag tycker. För med en växande blogg så når jag fler och då får mina ord en impact. Säger jag åt folk att sluta eller börja med en sak så gör faktiskt några det, tro det eller ej. Folk lyssnar. Så jag ska ryta ifrån mer när jag reagerar på saker som händer. Typ det här. 
  • Tydligare blogg – för ingen av er verkar riktigt veta vad jag jobbar med. Jag är personlig tränare, online-pt-coach och gruppträningsinstruktör. Plus en hel del annat. Typ student. Det är lite förvirrande, I know, så det ska jag jobba med. Promise!
  • Jag måste göra saker med kvalité – och inte stressa fram saker. Att ha besöksrekord eller att jobba mot det är något som är faktiskt kan påverka en sån som mig negativt. Ni vet det där med stress. Så mer återhämning, mer kvalité och mindre stress.

PUSS OCH TACK!

Så galet mycket kärlek till er! Utan er – ingen blogg!

8 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.