Idag börjar jag en 39 veckor lång utbildning

Och det känns så läskigt haha! Just nu sitter jag på tåget supertrött och jättenervös. Det är så kallt, blåser så mycket på mig och sitter väldigt obekvämt. Men men. 

Just nu kör vi igenom Skövde och jag spanar ut på FMs anläggning här. Blev nog ändå lite peppad, tror jag. 😉 

Sitter just nu och lyssnar på Ångestpodden, en podd jag ändå lyssnat på ett bra tag, men tröttnar nog aldrig. Tycker det är skönt med en podd som förklarar och berättar om ångest. Tycker det är grymt bra med en podd som är så informativ som den faktiskt är, även om det är många egna erfarenheter som de pratar om.

Känns så himla konstigt och tomt att åka ifrån min lägenhet jag börjat trivas riktigt bra i, eller åka ifrån Örebro, eller bara åka till Göteborg idag. Det är något som jag funderat på så länge så att det faktiskt är dags, det känns ju helt otroligt faktiskt. 

Från galaklädd till grönklädd som Dorotea sa. 

Min blogg kommer snart innehålla färre bilder och mer ”Hej jag är trött”-inlägg, men det blir bara 39 veckor av det innan jag är ute igen. Det kommer som tur är gå snabbt. Det är lite tråkigt att jag inte hunnit förbereda något för er under tidens gång, som poddintervjuer eller blogginlägg eller för youtuben, men så fungerar inte jag tyvärr. Åtminstone inte nu. Kanske gör det när jag har permission! 

Däremot tänkte jag att ni gärna får ställa frågor! Om hur det är och vad som händer och allt sånt som ni kanske vill veta. Nu ska jag försöka sova, är framme om ungefär två timmar. Hoppas ni hänger med på resan!! 

2 Comments

  1. Hej! Jag är nyfiken på vad du har för befattningsinriktning? Jag funderar själv på att söka en befattning i Göteborg när jag väl är redo 🙂

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.