Friyay feeling

Hallå där lite för korta byxor, lite för rosa skor och lite suddig bild.

Visst är det en bra fredag?

Idag ska jag träna:

 • Marklyft
 • Benböj
 • Frontböj
 • Alla möjliga andra benövningar som får plats nere på Katrineholms Atletklubb eller vad nu gymmet heter. 

Ska bli så GÖTT att träna ben. Eller träna överhuvudtaget. Min rygg är sur för att jag inte gymmat sen i måndags. Woopwoop. Skönt med smärta i ryggen.

Haha why kolla i rätt del av telefonen när en kan kolla på andra sidan. 

Dagens tips:

 • Rensa bland dina följare på instagram

Det gjorde jag häromdagen. Och vet ni vad? Det är ROLIGT att gå in på instagram igen. Jag är taggad på det, scrollar överallt och klickar och gillar och kommenterar. Love it.

Rensade bort alla fitnessprofiler (sorry), alla företag jag tänkt kontakta om samarbeten för kanske två tre år sen, och en hel del annat jag bara följt för att ”man måste”. Men Clara måste inte följa någon, så ungefär 250 konton rensade jag bort haha.

Och efter det har det kommit upp många konton som varit dolda i Instagrams algoritmer. Nu mår jag bra av instagram och tycker det är så roligt, äntligen.

 • Poddfredag: Fredagspodden, Säker Stil, Träningspodden och We Are Influencers lyssnar jag på idag. 

Laddade ner ca 90 avsnitt idag. Min telefon klagar på att den är för full. Hehehehehe.

 • Skaffa en pojkvän med hund

Bästa valet av pojkvän ever. Zero som ni ser på min instastory hela tiden är världens gosigaste hund och ligger just nu och snarkar på min mage haha <3

Den här listan från Spotify innehåller så många av mina favoritlåtar, gamla favoritlåtar alltså. So Sick, Mockingbird, Hey There Delilah, Freestyler och Girlfriend med Avril Levinge. Love it.

 • Ta hjälp när livet är jobbigt

Mitt bästa tips. Öppna upp för en vän, för en förälder, för en kärlek, för någon coach eller annan professionell person. Ta hjälp och välkomna hjälpen. Jag jobbar ju med min c-uppsats och pappa hjälper mig något enormt. Det är rätt gött.

 • Träna idag!

Det viktigaste tipset av de alla. Faktiskt. Tro det eller ej. Vad ska du träna idag?

12 Comments

 1. Härlig fredagsfeeling du har! Jag ska snart ta helg och stämpla ut – ut till solen, löpspåret, svampskogen, halloumibiffarna med morot och mynta och läsa-ikapp-bloggar-maraton!

 2. Så bra fredagsfeelingtips hörru!! <3 Ska också ta en rensarrunda på instagram. Följer så många modeprofiler pga "måste ha koll", men det gör ju att massa andra fina försvinner. Har också startat upp poddarna idag från att inte ha lyssnat på länge! Och HUND!! Alltså bästa valet av pv hehe

 3. Grym lista! Älskar din instarensning, älskar hundliv, poddar och att be om och ge hjälp. OCH träning 👌🏻 Grymt Clara – DIG måste jag följa✨

 4. Dom här fredagstipsen funkar lika bra på en måndag faktiskt 🙂 Det där med att rensa bland de en följer på instagram borde jag verkligen göra igen, har gjort det några gånger förut, men gallrar bort typ 10 åt gången bara. Men sant! Det finns inga måsten eller vilka jag borde följa.

  Jag tränade faktiskt i helgen och idag kan jag knappt gå pga all träningsvärk, men det är rätt härligt på nåt sätt ändå 😛

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.