Företagskategorin är här

Vad tycker ni om mina nya fina block (förutom kalendern, den köpte jag för någon månad sen hehe)? Äntligen har jag en to-do list så att mina anteckningsblock slipper innehålla enbart det och en massa kladd som det blir av mina såna listor. Perfekt. Äntligen.

Nu är jag med en företagarkategori!

Jag är ju ändå en företagare som åker på företagssaker ofta och hela tiden ibland, så vad passar inte bättre än en sån kategori?

Its part of my life now. 

Ska fylla på den med gamla företagarinlägg så smått och nya såklart. Lite om drivhuset, lite om frihetsprenörer och lite annat jag gör om dagarna. Vad är ni sugna på att läsa om?

Till exempel var jag igår på en företagsbrunch i Stockholm. Så himla kul att träffa likasinnade och motiverande människor. Så peppad på att fortsätta jobba med mitt kära Clara Färdiga Gå.

Mer om gårdagen kommer dock snart, ska fixa ihop en vlog för helgen, filmade massor igår! Flängde runt en hel del igår och hann med ca hälften av det jag tänkt. Så kan det bli. Stockholm, I will be back.

Däremot är jag fortfarande sugen på att flytta till den där staden. Världens finaste. Undrar när det ska hända på riktigt liksom. Åh. 

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.