10 saker jag vill kunna men aldrig tar mig tid för

Någon annan än jag som drömmer om sommar? Visserligen ganska härligt med sol och minusgrader, men sol och plusgrader är ännu bättre va? 😉 Bilden i sig har inget med nedanstående text att göra men fick feeling.

10 saker jag önskar att jag kunde

Idag bjuder jag på 10 saker jag verkligen önskar att jag kunde. Lite träningsrelaterade saker och lite andra saker, såna där saker som jag verkligen vill kunna, men som jag aldrig tar mig tid för. Kanske borde börja beta av det här någon gång snart!

1. Stå på händer

Alltså ja. Detta vill jag verkligen kunna. Tar aldrig tiden för det dock. ÅH. Hjälp mig någon?

2. Skapa egna appar

Tänk om jag kunde detta. Då hade jag säkert haft tio olika appar i Google Play redan nu. Har massor med idéer hela tiden, så behöver väl ta mig i kragen och lära mig. Har en vän som vill hjälpa mig med att göra appar nu vilket är så KUL men jag vill kunna sjäääälv… 😉

3. Skateboard-skatea.

Så himla coolt. Bara rulla runt på en sån där bräda och se allmänt ball ut. En i min gymnasieklass skateade alltid på sin långboard. Rullade like a pro. Så himla smidigt. Aldrig mera gå. Bara skatea. ÅH.

4. Sälja hur bra som helst.

Alla är vi säljare kommer säkert någon säga nu, men njae. Alltså. Jag är väldigt försiktig. Ger ofta bort saker gratis. Inte så mycket sälj. Är väldigt försiktig. Gillar inte att tjata. Hade jag kunnat det här bättre hade jag haft ett riktigt stort företag nu för har varit i situationer där det hade varit grymma lägen liksom. Men men, det kommer väl.

5. Crawla

Har alltid velat lära mig detta men tycker det är så obehagligt haha? När jag var liten gick jag i en simskola och det var väl tanken att jag skulle börja tävla i det där, och då försökte de lära mig att crawla men näe… Det gick inte. Knep och tips önskas!

6. Laga cyklar

Detta är både träning och inte träning tänker jag. Jag är bra på att inte ta hand om cyklar, så vill liksom lära mig att ta hand om min cykel……. Den är så fin så den behöver mer kärlek… 😉

7. Kunna göra chins/dips

Detta tränar jag visserligen för, men inte så konsekvent. Vill kunna för är så snyggt och för mig är det styrka att kunna. Får öva lite ikväll helt enkelt.

8. Kunna åka snowboard

Heter det ens så? Snowboarda? 😉

Aja. Jag vill iaf kunna det. Vem vill lära mig?

9. Våga klättra

Alltså verkligen klättra på riktigt. Med rep och remmar på berg. Usch, ryser av bara tanken för är lite höjdrädd så, men hade varit så grymt att få testa bara några meter upp i luften.

10. Fokusera på en sak helhjärtat

Haha det här är en skämtpunkt men väldigt mycket önskan bakom. Ni anar inte hur många gånger jag vridit mig bort från det här inlägget nu för att göra annat, kolla annat, fixa annat och så vidare. Hopplöst. Önskar att jag bara kunde göra en sak i taget ibland och fokusera på den.

Önskar ibland också att jag kunde fokusera på en sak i livet och hålla mig till det och inte jobba med 75 saker samtidigt. Sen kommer jag på att det är det jag tycker är tråkigt… 😉

Vad önskar ni att ni kunde? Är det någon av de här punkterna? Är det någon annan punkt?

Finns ju massor en kan önska att en kunde, men ja, de här punkterna tänker jag på just nu.

Är du bloggare får du gärna ta och göra den här listen på din blogg och tagga mig i inlägget så jag kan läsa vad du tänker på! 😉

2 Comments

  1. Hmmm…! Jaaa, finns ju en del saker på en sån här lista, haha!

    I träningsväg är det chins och armhävningar, fast det över jag faktiskt på just nu så det kanske inte går in under denna lista 😛 Funderar på stå på händer, men där har jag inte alls gett mig in på än.

    Jag skulle vilja kunna mer om programmering, webdesign och grafik, men där lägger jag inte alls mycket tid på att lära mig. Vill bara kunna på en gång, inte lära mig stegvis, haha!

    Hoppas du har en skön helg! Ta hand om dig!

    /Anna

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.