Way down we go

Winter

Så, den här låten, det är nog den jag spelar ABSOLUT mest just nu. Den är SÅ SJUKT BRA. Ryser nästan fortfarande när jag hör den.

Annars då? Det är lördag, det är soligt ute och en vecka med massor med roliga saker när nästan över. Nästa vecka blir (om möjligt) ännu roligare, för ska till Stockholm och träffa en av mina vänner från tiden när jag bodde i Oxford! Det ska bli så kul!

På tränarprogrammet har vi just nu en delkurs där vi genomför och skriver om olika träningssätt för äldre, så vi har provat på ett seniorpass bland annat, nästa vecka ska vi ut och springa och sen som examination ska vi planera ett eget pass för seniorer (som egentligen är resten av klassen). Har jag sagt att min utb är typ den roligaste jag vet? 😉

Sen ska vi såklart skriva x antal sidor om varför det passet är bra och hur man kunde gjort annorlunda och hur vi kopplar det till den senaste forskningen och….. Ni fattar.

Men jag mår bra mina vänner! Mår ni bra? Vad gör ni idag? Strax ska jag iväg in till stan, ska träna och shoppa lite smått, sånt som kan behövas! Ikväll är det personalfest och imorgon ska jag skriva träningsschema till två av mina kunder!

Adjö mina fina!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.