Lördagspasset med fokus ben

God förmiddag! Det är dags för pass nummer två, fokus på benträning. Varje lördag är numera tanken att jag ska dela med mig av ett kort men roligt benträningspass, vilket kommer gå under taggen lördagspasset här på bloggen. Lite inspiration till den egna träningen, eller så kör ni det jag skriver härunder helt och hållet! Det viktigaste är ATT ni tränar! 😉

Uppläggsförslag:

AMRAPs: As many reps as possible, precis som förra gången, men denna gången ska du göra 6 repetitioner av varje övning så många gånger du hinner under en låt. Här är min bootcamplista på spotify, den får du gärna köra till! 😉 Fem låtar, med tre minuters paus emellan. Hur många omgångar hinner du?

Löpning: Spring fyra minuter i valfritt tempo, pausa med att göra en omgång av övningarna under. Upprepa tills du sprungit din sträcka du tänkte köra. Gör minst tre pauser.

Benböj

Hederliga benböj. Spänn överkroppen så du inte faller framåt. Aktivera även underkroppen så du bara sätter dig ner i ett avslappnat läge utan att få någon effekt; alltså spänn benen.

stepup

Stepup på bänk: Gör tre stycken på varje sida.

Upphopp på bänk

Upphopp på bänk: Spänn överkroppen, så du har en ”ståtlig” position genom hela hoppet.

utfallssteg

Utfall: Pumpa utfallen, sex stycken på varje sida. Hoppas att det bränner skönt… 😉

LYCKA TILL!

Dela gärna med er hur det gick!

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.