Lördagspasset med bodybox

ClaraFärdigaGå bodybox

Bodybox har ju synts här en hel del, bland annat i Åttaveckorsutmaningen jag körde för ett tag sen. Efter ett tags mailande och massa boxar hemskickande (TACK!!) så har vi nu bestämt att samarbeta. Ni får en finfin rabattkod hos dem, ClaraFärdigaGå, om ni vill prova på deras låda! Det går alltså till så att ni beställer ett abonnemang hos dem och de skickar en gång i månaden en låda med kosttillskott som ni får helt enkelt prova. Det är en låda som alltid kommer med nya produkter, vilket är kul, gillar att prova nya saker! 😀 Har ni frågor angående mina samarbeten och sponsrade inlägg, kika här.

LÖRDAGSPASSET är här! Den här veckan är det lite fokus på armar, men såklart slänger jag in lite bålstyrka. Ni vet, kroppen hänger ju ihop.. 😉 Måste säga att de här inläggen är de roligaste jag gör på min blogg, hoppas ni också tycker om dem!!

UPPLÄGGSFÖRSLAG:

AMRAP: precis som vanligt, as many reps as possible under en viss tid. Denna gången ska du göra ÅTTA repetitioner av varje övning så många gånger du hinner under en låt. Här är min bootcamplista på spotify, där finns det en hel del bra låtar att köra till! ? Bestäm dig för FEM låtar, med tre minuters paus emellan. Hur många omgångar hinner du?

400-passet: Totalt antal repetitioner: 400 stycken. Gör så snabbt du kan, eller bara gör det. Dela upp i fem, tio eller femton repetitioner, eller hur du vill göra. En övning i taget eller alla övningar på en gång. 100 repetitioner per övning, totalt 400 stycken. 

tricepspressar bodybox

TRICEPSPRESSAR

bröstpress bodybox

BRÖST/BICEPSPRESS

bänkdips bodybox

BÄNK(stol)DIPS – Ha antingen raka eller böjda ben. Lättare med böjda ben, men min balkong tillät inte raka ben…. 😉

magcykel bodybox

MAGCYKEL – Ha en bra spänning i bålen hela tiden. En räknas som ex: varje gång du har vikten på vänster sida.

Detta pass görs såklart bäst med en BODYBOX men går självklart att genomföra med en annan vikt…. 😉 Glöm inte rabattkoden; ClaraFärdigaGå! Dela gärna med er av hur det går att köra passet, är så nyfiken!!

Om du är Örebroare och vill träna med mig imorgon, söndag kväll, så tycker jag du ska klicka här.

4 Comments

  1. Vilket kul upplägg att träna med boxen 🙂 Tänk att jag aldrig tänkt på att träna på balkongen, det var ju skitsmart!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.