Framtidsdrömmar eller mål?

Tjureda

Anna på beautifullife.se har delat med sig av nio saker hon vill göra innan hon dör… Och jag blev så inspirerad av hennes lista att jag kände att jag måste göra samma sak! Jag har bara ett år kvar av min utbildning på GIH, sen ska jag vara klar och då… Vad händer då? Rastlösaste tjejen någonsin här. 

  • Bo i Stockholm. Min dragningskraft till den där stan är för stor. Jag tror att jag bor där om tre år. Vad tror ni? För om tre år hoppas jag även att jag studerar på….
  • Officershögskolan Karlberg – i Stockholm. Det är min största dröm just nu och det som är målet just nu. Helst, helst, helst vill jag bli en idrottsofficer. Jobba med fysträning i Försvarsmakten. Vara deras värsta fiende och deras bästa vän samtidigt, som man blir med sin tränare. Häromdagen skrev jag mer om Försvarsmakten och mina funderingar…
  • Bo utomlands igen. Bodde ju i Oxford, England, i nio månader år 2014, och läste engelska på en språkskola….. Och börjar bli sugen på att bo utomlands igen. Egentligen vill jag nog mest bo i värmen. Leva ett riktigt gött stekliv. Tänk att bo utomlands en sommar, nästa sommar exempelvis. Blogga om träning från stranden och coacha mina online-kunder från datorn. Drömlivet. 
  • Skapa ett träningsevent – som sen såklart blir Nordens bästa. Helst en hel helg, med massor med bra träningsgrejer, föreläsningar, massa saker som händer och världens bästa goodiebag. Tills dess får vi fortsätta gå på träningseventen härifrån! 😉 Jag kommer inte på deras event i höst, men vi ses till våren väl?
  • Starta en podcast. Och jag tror det snart blir verklighet. Om jag vågar.
  • Cykla genom Europa. Det här är något jag diskuterat en del på mitt twitterkonto, men kanske inte skrivit så mycket på bloggen. Det är också något jag verkligen vill, men är tveksam till om jag vågar. För egentligen är väl tanken att jag ska göra det själv. Men jag vet inte heller om jag skulle våga göra det själv. Det här måste jag diskutera i ett inlägg snart inser jag nu.
  • Skaffa en hund. Alltså, kanske är ett konstigt mål, iaf i jämförelse med de andra här ovan. MEN vet ni vad? Det är nog det äldsta av alla punkter som står här. En hund har jag väl alltid velat ha men icke när jag var liten och nu vet jag varken om ekonomin står på rätt för en hund, eller om jag skulle kunna leva på samma plats tillräckligt länge för att liksom… hunden ska må bra? Jag vet inte ens om hundar mår dåligt över att inte ha en bas, men kan tänka mig att de gör det. Så… Målet är att äga en hund innan jag fyller 50. 

Läs mer: Är du mentalt förberedd för livet?

Vad tror ni? Vilka av alla punkter ovan kommer jag ha gjort? Kommer jag någonsin flytta till min drömstad? Kommer jag våga cykla ensam genom Europa?

4 Comments

  1. Vad kul att du blev inspirerad! Spännande tider framför dig! 🙂 Inser nu att jag missade två punkter i min lista som jag tänkt på, både hund och podcast har funnits i mina funderingar 😀

    Ha en skön vecka!!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.