Det sista lördagspasset

Godmorgon, godmorgon! I ett par veckor har jag delat med mig av ett träningspass varje lördag, och idag är det dags för sista lördagspasset för den här gången! Det har varit så kul att göra de här passen, hoppas ni också uppskattat dem!

UPPLÄGGSFÖRSLAG:

AMRAPs: As many reps as possible, precis som tididgare, men denna gången ska du göra 6 repetitioner av varje övning så många gånger du hinner under en låt. Här är min bootcamplista på spotify, den får du gärna köra till! ? Fem låtar, med tre minuters paus emellan. Hur många omgångar hinner du?

400-passet: Totalt antal repetitioner: 400 stycken. Gör så snabbt du kan, eller bara gör det. Dela upp i fem, tio eller femton repetitioner, eller hur du vill göra. En övning i taget eller alla övningar på en gång. 100 repetitioner per övning, totalt 400 stycken. 

sidoplanka med hantel

Planka med hantelvrid

planka

Vanlig planka. 1 repetition räknas som fem sekunder här.

höftlyft

Höftlyft.

benfall

Benfall.

Hoppas träningen går grymt idag! Ha en fortsatt bra helg! 

4 Comments

  1. Vad duktig du är som håller igång. Kändes som att jag genomgick ett träningspass bara av att se dig träna, haha! Är gravid så att bara gå några meter får mig att flåsa. Bra blogg för övrigt, har precis hittat hit! 🙂

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.