Den sista torsdagslistan

20160707_234714.jpg

Idag är det torsdag, det är numera kväll och jag ska snart till gymmet för att slänga lite vikter över huvudet. Sånt jag gillar med torsdagar liksom. Eller egentligen varje dag, men torsdagar är nog lite extra bra… 😉

Idag tänkte jag att jag delar med mig av fem saker jag gillar idag, och att den här torsdagslistan är den sista torsdagslistan någonsin. De gamla torsdagslistorna finns självklart kvar, bara att gå in och läsa. Hoppas ni har tyckt om konceptet, jag har tyckt det varit kul att göra återkommande teman i alla fall!

  • SOMMAREN – Det kanske inte är så konstigt att sommaren är med på min torsdagslista över saker jag gillar idag, men alltså. Sommaren. Vilken fantastisk årstid. Att det är soligt, att det är varmt, att det är glad stämning i stan, att allt är braaaaa. Sommar i Örebro är gött, även om det inte finns bra badställen i stan.
  • MIN GYMTRÄNING – Just nu känner jag verkligen att allt slit har gett otroligt mycket. Att kroppen äntligen svarar på allt jag sliter om, och att den ger de svar jag vill ha, de jag kämpar för. SÅ OTROLIGT SKÖN KÄNSLA och jag kommer aldrig någonsin sluta.
  • JOSEFIN och VANJA Deras podd är just nu min favorit. Två Stockholmare som jobbar som influencers, som driver otroliga bloggar och som inspirerar mig hela tiden till att jobba för att bygga upp min blogg mer och mer. De är så bra, de är så grymma, de är så himla härliga. De förtjänar allt de byggt upp och allt de kämpat för, och jag ser fram emot att se vart de hamnar om ett år och om tio år. Lyssna på deras podd!
  • POKÉMON GO – Det kanske ni märkt, alltså att jag gillar Pokémon go..? Annars hittar ni alla mina inlägg om ämnet här.
  • MINA KOLLEGOR – Mina kollegor på jobbet gör att varje dag som kunde varit tråkig är riktigt kul! Längtar liksom till att gå dit, även om det är slitigt…! Blir nästan sugen på att utbilda mig till läkare bara för att få umgås med mina nya vänner hela tin (de utbildar sig till läkare just nu), även om det bara är den där lilla grejen med blod. Jag tycker det är jobbigt att ta ett litet, litet blodprov, hur ska jag då kunna operera människor…? 😉 Håller mig nog till fysträningen ändå.

Vad finns det för saker ni gillar extra just nu? Dela gärna med er! 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.