Att träna inför Action Run

örebro

It was a morning. Och jag drog ut på någon slags joggningslöpningspromenadrunda. Ni vet, det är bara sex dagar kvar, sen är det Action Run för hela slanten. Och här sitter en tjej som hade tänkt löpträna hela sommaren……. som har varit ute på totalt två såna där ”löppass” totalt.

Jag har tränat HELA sommaren känns det som, sommaren har varit en riktigt bra träningsperiod, men löpningen….. ja, den kom lite på kläm. Vet inte vad det är med löpning men det är inte mitt favoritträningssätt.

clara toll

Tur att man kan se glad ut ändå.

Problemet ligger då i att Action Run innebär massor med löpning. Alltså verkligen. Det är Action och det är Run. Önskemålet hade ju vart att det var action bike eller något. Då hade jag varit bäst i världen (iaf enligt mig själv och det är ju det viktigaste).

adidas

Nästa år ska jag vara mer fit for fight på löpningen. Vilket jag sa efter förra Action Run med…. 😉 Mitt mål inför detta Action Run är att springa alla sträckor, att ge mig all pepp och motivation att INTE fuska genom att gå. Jag har ju konditionen, cyklingen och sånt fungerar… men kroppen vill inte springa. Den ba ”äsch, varför plåga dig själv, du kan ju gå, det funkar…”

Förstår inte hur jag ska komma igång med löpningen inför när jag ska göra GMU…. Men får anlita en löpcoach, en som mer drar mig ut i spåret och straffar mig om jag stannar, än som guidar i mitt löpsteg…. 😉 Det måste vara något hemskt, något som inte får mig att ens överväga att stanna. Som att jag jagas av spindlar eller ngt. Då ni, då springer jag.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.