Att cykla längs Themsen

Oxford Oxford Oxford Oxfordoxford

Igår fick jag den bästa idén jag haft på länge.

Igår blev jag nämligen sugen på att cykla längs Themsen, som jag gjorde när jag bodde i Oxford, men cykla lite längre sträckor än vad jag gjorde då. Det var nog det bästa stället att cykla på, bara grusväg efter grusväg och följa med på en historisk resa.

När jag cyklade runt där för två år sedan så brukade jag hitta massa ”favoritställen”, som bilden härunder. Egentligen var ruinen nog inte upptäckt, eftersom den låg vid en grusväg många gick på, men det var lite häftigt eftersom jag inte hört talas om den tidigare.

Oxford Oxford

Den här sista bilden är från Oxford, tyvärr rätt suddig, men vad gör väl det. Det här är Christ Church College, och om det ser bekant ut så har du sett just det här stället i en viss film om en magisk pojke…. 😉

I april åker jag till Canterbury och London i en vecka med mina konfirmander, vilket ska bli SÅ roligt, men det är lite tråkigt att vi inte ska cykla runt på äventyr….. 😉 Kanske kan jag övertala någon att åka dit i sommar, bara för att cykla längs den lilla ån, men kanske ska vi börja cykla i Sverige? Vi får väl se vad som händer!

England är väldigt vackert.

8 Comments

  1. Det är vackert utmed Göta kanal också. Många cyklar där under sommaren. Förslagsvis från
    Sjötorp där Camilla har sin sommarstuga och vidare till Östergötland

  2. Åhhh har du bott i Oxford, var någonstans och hur länge? Jag har också bott i Oxford i några månader, det var verkligen en underbar stad och närhet till fantastiska London!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.