Blogg,  Clara Färdiga Gå,  Företagarlivet

Det var en gång ett år som hette 2016

Så. 29e december. Dags att summera 2016. Jag är en sån där som sätter mål och sen inte delar dem med någon förräns deadline kommer, men nu, nu kommer mina 2016-mål! Håll i hatten!

Ett företagsår 2016

Först kommer alla punkter om mitt företagsår:

Tränarpodden. 

Alltså. Den här podden har jag planerat SÅ LÄNGE haha. Men sista oktober kom den. Äntligen. Tummen ur röven och nu finns där hela fem avsnitt. Vad tycker ni om den? Jag älskar den. 😉

Podden är mest för min egen skull, jag vill träffa andra tränare och prata med dem om deras yrke, eller med folk som jobbar som tränare gratis. Det blir lite praktik och lite undersökning. Jag är ju så nyfiken på hur andra gör. Därför kommer podden oftast vara inom de sporter jag själv är intresserad, men självklart kommer jag lyssna på önskemål.

Träningsresan.

Ja. Detta har ju inte hänt. 😉 Det är dock något jag vill erbjuda så det får komma på nästa års mål-lista.

Fotboll för alla tjejer.

”Målet är att det ska gå asbra.” Hehe. Ja. Kan man säga. Pia Sundhage. Musikhjälpen. P4. SVT. Lite mera. Världens bästa tjejer. Hyfsat nöjd! 😉

Bloggen.

Här var målet 1000 (!!!!) läsare om dagen. Hahaha skrattar mig långt åt skogen. Nej, detta nådde jag några gånger under året, men mina läsare är stadiga 70 om dagen. Hade jag 1000 läsare hade jag säkert levt på bloggen.

Gruppträning.

I have reached my goal and I’m beyond. Målet var 2 pass i veckan. Och det har jag haft hela hösten. I vår funderar jag på fyra pass per vecka. För gruppträning är faktiskt så himla kul att hålla!!! 

Har nu tre pass/veckan planerat hittills, men tror det blir lite mer.

Personlig träning.

Jag skulle ha 10 kunder och endast 10 kunder under året. Haha, det är också förbi. Älskar att jag bestämde läsarantalet hur högt som helst men ett jättelågt kund-antal. Aja, det var himla gött att ha slagit det målet!

Ett träningsår 2016.

Haha när jag hittade den här listan skrattade jag lite och tänkte att det är skönt att jag har så höga tankar om mig själv. Läs nedan varför:

  • 100 kg benböj. Detta är jag visserligen inte hur långt ifrån som helst. Men ganska. Hyfsat orimligt.
  • 170 kg marklyft. Ha. Detta är orimligt. Kul att jag var optimistisk.

Sen var det inte mer på den orimliga listan. 😉 Rimliga saker var istället:

Jag blickar mot framtiden… 😉

Mina stora drömmar

Det har jag visserligen skrivit två inlägg om. Ett med generella mål och drömmar och ett mer specifikt med ett mål jag har som nästan måste bli verklighet 2017.

2017-planerna får komma imorgon, det här är min stora årsresumé 2016.

Tack 2016.

Utmanande. Krävande. Magiskt. Svettigt. Gråt. Skratt. Jobbigt. Underbart. Utvecklande.

Jag har mått helt underbart, jag har mått helt hemskt. Jag har (tror jag) varit nära att gå in i väggen, jag har varit långt ifrån samma sak. Jag har testat nya saker som inte har varit för mig och jag har testat saker som varit exakt för mig. Jag har bestämt mig ungefär vad jag ska satsa på i träningsväg och jag har en massa andra planer.

Tack. Nu är jag dock klar med dig. Nu vill jag ha examen, frihet och ett annat liv än studentliv. 

10 kommentarer

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: