Veckans träningsplanering

Hejhej! Här är en gullig bild på mig, farmor och lillskiten. Farmor är vaccinerad och hälsade på oss för någon vecka sen med farfar. Bra dag det.

Måndag: gymmade och körde bänk, militärpress, triceps och biceps. Tränade lite handstående och lite rörlighet och körde en lugn joggingrunda med Maxie efteråt på 2 km. Lite för långt för honom med tanke på värmen (rundan är egentligen 3km) så sista fick vi gå.

Tisdag: Gymmet, blir nog ett marklyftspass imorgon och sen lite löpning. Ska fortsätta nöta och hitta rätt teknik i marken imorgon.

Onsdag: Ska på fotografering på onsdag! Ska fota till ett projekt i höst (bland annat).

Torsdag: Löpning och kanske en långpromenad eller så. Eller tre.

Fredag: Bänkpass tror jag allt. Blir väldigt trött på jobbet i benen, eftersom jag går eller står upp hela arbetspasset, så kommer fokusera en hel del på överkroppsträning just nu, framförallt eftersom jag behöver träna löpning också till mitt maraton i höst.

Lördag & söndag: Tänkte försöka mig på ett långpass i skogen, och sen vilodag.

På helgen är det en hel del personer på gymmet (inte så konstigt) så vill inte vara där då pga smittorisken. När jag gymmade idag så kom det en person efter halva passet, innan det var jag helt ensam. Lagom då.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.