2021 – månad för månad

Varje år sammanställer jag året i månadsform, för att se tillbaka över året som varit och jobba vidare mot mina mål kommande år.

I början av året gjorde jag en bucketlist, och jag har ändå kryssat av några saker! Att resa har varit klurigt, men på det stora hela har jag ändå lyckats med en del kul punkter. Skogslivet passar mig bra har jag insett.

Januari, februari och mars

Januari, februari och mars var inte roliga månader för mig. Gick runt och väntade på att få besked från jobb jag sökt, efter att ha varit arbetslös och sjuk (förutom företaget) under hösten, men fick tyvärr ingenting.

Jobbade mycket med företaget och var ute med min hund, min träning var i princip obefintlig, jag var i en väldigt negativ spiral med tankar och kände bara hur livet åt upp mig och till slut kunde jag inte hitta någon annan lösning än att flytta ifrån Örebro och ner till Växjö och till min familj.

April

Sagt och gjort, i april flyttade jag till en håla utanför Växjö, i närheten av mina föräldrar, och sökte jobb i samma håla och fick jobbet samma dag i princip. Började jobba två veckor efter och trivs som fisken i vattnet. Jobbar där 50% nu och företaget 50%.

Bodde hos mina föräldrar i en månad innan jag fick lägenheten, och från att varit i princip ensam sen Corona kom så var det väldigt skönt att bo med andra, och att bo på landet, med skogen.

Jag kom igång med företaget igen, och med träningen. Livet började kännas bättre.

Maj

Absolut bästa här var givetvis SM-guldet för Växjö Lakers! Älskade jävla lag

Jag jobbade med att bygga klart Strongandhappy.se som lanserades 1 juni, och det är jag så himla stolt över. Älskar den sidan.

Hittade även ett gym i Växjö som jag började träna på och kände att livsglädjen började komma tillbaka.

Flyttade ju in i min lilla lägenhet och började komma iordning. Kände att visst, det är skönt att bo med andra, men att bo med sina föräldrar igen… Det tar på krafterna! 😉

Juni

I juni jobbade jag en hel del, badade en hel del, och förberedde inför träningsutmaningen i juli som det var så många som var med på!

Min egen träning kändes också bra, det kändes som om det började klicka i kroppen igen. Det blev en del löpning och en del pass på gymmet.

Juli

I juli testade jag på att padla kajak för första gången i mitt liv! Det var himla roligt och jag funderar starkt på att gå med i kanotklubben i stan för att göra det här fler gånger! Det är så himla rogivande och skönt mentalt för hjärnan, så jag hoppas det blir mer av det nästa år.

Under juli hade jag ju träningsutmaningen som i år låg på Strongandhappy.se, vilket är ännu en anledning till att jag älskar min nya medlemsite, att ha allting samlat är så skönt. I år var det anmälningsrekord igen, vilket kändes jättejätteroligt!!

Augusti

I augusti hade jag semester från mitt ena jobb och från sociala medier, så helt plötsligt hade jag väldigt mycket tid över, vilket blev en roadtrip söder om Växjö, med några nätter i tält tillsammans med den lille hunden!

Var väldigt nervös över att han inte skulle kunna sova i tält, men han snarkade på bra. Själv sov jag inte jättebra första natten, för det blev visst storm, men sen sov jag som en stock. Ser fram emot fler tältnätter under 2022.

Och efter att ha varit utan livehockey en evighet så fick jag och två kompisar ta bilen hela vägen till Halmstad för att se en rutten men älskvärd hockeymatch mellan Lakers och Frölunda. Kul äventyr det.

September

Under september blev det mycket jobb, men också en hel del tid i skogen. Jag hade som punkt på min bucketlist att vandra en vandringsled, och det blev det dags för en solig lördag.

Här någonstans började också den riktiga hockeysäsongen och livsglädjen tog några kliv på trappan för ÄNTLIGEN kunde jag ha ett säsongskort och se många av hockeymatcherna live. Det här är typ det största varföret jag flyttade ifrån Örebro just ner hit. Växjö Lakers alltså.

Oktober

I oktober blev det en hel del träning, och det blev det under hela hösten faktiskt. Förutom att jag var sjuk jämnt och mycket (skräll att jag är sjuk nu också) så har jag ändå haft en bra träningsfrekvens under hösten tycker jag.

November

I november fick jag ÄNTLIGEN plocka bort en knöl jag sökt vård för så länge och bönat och bett om att bli av med, tre år senare fick jag bort den! Var sjukskriven ett tag efter för blev lite klen, men till slut så blev det läkt och nu mår jag bra; utan knöl!

Träningen tog sig en törn men efter ett tag kom jag upp på fötterna igen.

December

Över hela taget tycker jag att december har varit bra. Känns som om jag landat lite mer i hur livet är nu.

Det var inte riktigt min plan att flytta ifrån Örebro, inte på det här sättet.

Men nu är det så.

I början kände jag mig riktigt besviken på mig själv.

Nu har jag landat i det.

Nu trivs jag.

2022 kommer nog bli bra. Åtminstone för mig.

Det hoppas vi.

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.