Support your online fitness coach

Det är en skakig värld vi lever i just nu. Så skakig så jag blev av med mitt extrajobb minst en månad framöver. Känns som det kan vara ännu längre.

SÅ! Här kommer ett inlägg om alla mina tjänster och lite om hur du kan supporta mig i de här tiderna. Och är det inte så att du är intresserad av att börja träna med mig själv så får du mer än gärna dela detta inlägg till dina nära och kära.

Personlig träning online

Min största och viktigaste tjänst för mig är min pt-coaching jag kör främst online. Finns möjlighet att köra vanliga PT-pass i detta också, men allra främst är det online. Tillsammans sätter vi dina träningsmål utifrån vad du vill göra och vad vi (jag) tycker är rimligt på den tidsperioden du vill köra. Vill du läsa mer om den tjänsten och anmäla dig till min väntelista kan du göra det här.

Prova på PT-online

Om du vill prova på min pt-tjänst i en mindre skala så kan du få testa nu i mars och april en specialare jag satt upp nu i väntan på att vi alla ska kunna återvända till våra gym och vanliga gruppträningar.

Varje söndagskväll får du 3 hemmaträningspass och 3 uteträningspass att köra, på ungefär 30 minuter var. Man måste givetvis inte köra alla (gör du det blir jag imponerad!!!) utan man väljer ut vilka pass man vill köra själv. De är i en gruppträningsstyle där man jobbar i tid istället för antal repetitioner, så oavsett om du är jättestark och pumpar armhävningar hur lätt som helst eller om kanske är helt ny på träningsbiten så är tanken att du ska kunna köra passen ändå. Alla jobbar lika länge oavsett erfarenhet.

Mars + april ut kostar 300kr, och vill du bara ha april kostar det 250kr. Eventuellt förlänger jag så vi kör maj också, och då kommer maj kosta 250kr.

Nybörjaryoga – 31 onlinepass

I Coronatimes drar jag ner på priset på min yogautmaning, så istället för 499kr kommer den ligga på 150kr på obestämd tid. Varje dag i 31 dagar får du ett yogapass rakt i din mail.

Sakta men säkert får du prova på yoga och får lära känna din kropp i lugn och ro. De här passen är för dig som vill prova yoga, men aldrig riktigt gett det en ärlig chans. Kanske känner du att du är stelare än ditt kylskåp? Kanske har du ont i axlarna av allt hemmajobbande?

Gå in här och anmäl dig!

I väntan på gruppträning

Jag kommer (när allt är över) dra igång lite olika gruppträningar! Morgonpass, lunchpass och kvällspass! Och sen vill jag dra igång seniorgrupper också! Detta gäller alltså Örebro 🙂

Och om du anmäler dig på väntelistan så är det alltså inte ett måste att komma såklart!

Anmäl dig till min väntelista här:

Sen: prenumerera, dela, gilla och supporta mig hjärna. Blir glad för varenda delning, varenda kommentar och varenda gillning. Det betyder enormt enormt mycket.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.