31 dagar med #yogamedclara

Vill du lära dig mer om yoga och få ett yogapass om dagen i 31 dagar?

Anmäl dig här i så fall! Den kostar 249kr.

Varje dag i 31 dagar får du ett yogapass direkt i din mail. De passen får bara du som är med i den här utmaningen, exklusivt för dig som vill börja yoga mer.

Varje pass är mellan 10 och 40 minuter långa, och de är utformade för dig som är helt ny på yoga, så att du hänger med och får lära dig om din egen kropp och vad du kan göra för att utmana dig själv och testa dina gränser.

Jag kommer utgå hela tiden från dig som aldrig någonsin provat yoga innan, men du som är van yogi får såklart också vara med, även om passen kommer vara på en enkel nivå.

För mig har den här yogautmaningen varit väldigt värdefull. Jag har äntligen fått en vana och kontinuitet i yogan. Det var varit så skönt. Jag har yogat på alla möjliga ställen de här dagarna – mycket utomhus på klippor eller strand eller i en park, när vi har varit på semester. 

Anna – deltagare

Varje pass får du på din mail, ett per dag, och för att din mail inte ska belamras med mail så kommer du inte få nästa pass om du inte öppnar dagens pass.

Alltså, behöver du ta tre dagars ledighet för att du absolut inte hinner yoga så behöver du inte göra mer än att inte öppna dagens mail, för att pausa ditt medlemskap. Det här är för att din mail inte ska belamras med yogapass och att det ska kännas stressigt.

Så vill du enbart köra tre pass i veckan eller fem pass, så går det lika bra som att du kör varje dag. Givetvis får du mest ut av att köra passen varje dag!

Har du några frågor eller funderingar är det bara att maila mig på info@claratoll.se eller skriva din fråga ovan. Som sagt har jag semester just nu men svarar så fort jag kan.

Här får du ett smakprov: