Septemberplanerna

Hej gänget! Hur är läget?

Här är det full fart, har mycket som ska hinnas med idag, men det börjar lugna ner sig. Kvar på schemat är att träna, hålla gruppträning och göra en månadsbudget ikväll (snark).

Planerna för september

Först och främst: ta hand om alla pt-kunder. Har ju några nya som ska fixas och donas med och så har jag mitt stabila gäng. Några har varit med i över ett år nu och det känns så sjukt och väldigt skönt. Gillar mitt lilla gäng.

Sen ska jag plugga! Försöker komma igång med mina kurser men det är en långsam start tydligen. Verkar vara lite oklart vad vi ska göra så ger det en ny chans nästa vecka istället. Men två stycken programmeringskurser blir det nu under hösten.

Och så ska jag vara tränare för mitt lille hockeylag. Fystränare främst. Och så ska jag lära mig att åka själv.

Och träna en massa tung styrketräning, men det kan ni läsa mer om här tänker jag.

Onlajn tänkte jag fokusera en hel del på min youtubekanal! Det blir minst ett klipp i veckan, planen är 3 men får se hur det går. Tänkte att jag inte har en specifik dag utan bara lägger upp när allt är klart, och stressar inte med det.

Planen är att lägga upp klipp som det ovan, och lite mer utbildningsklipp som förut och sen hela pass.

För på instagram och facebookgruppen tänkte jag ha specifika dagar och i det ha livesändningar en gång i veckan på vardera kanal! Söndagar i facebookgruppen och instagram på måndagar. Har en lång radda ämnen jag vill prata om!

Och sen det som jag kommer jobba mycket med i september nu innan kurserna kommer igång är att lansera Gymkursen 2.0! Har en bra plan tycker jag på hur det hela ska gå till så nu är det egentligen bara att släppa på min prestationsångest och börja jobba på det. Har tänkt på det här alldeles för länge nu nämligen.

September kommer bli en flängig månad, det är mycket som är planerat och många saker som ska hinnas med.

Ska bara komma ihåg att andas också.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.