Jobbfokus igenom Covid-19

Hej på er! Hur är läget?

Här är det väldigt mycket upp och ner. Ibland är det bra och ibland är det inte lika bra. Kämpar så med att må bra med min ångest och att få vardagen att fungera, men det går hela tiden framåt och det är nog tack vare Covid-19 ändå.

Konstigt nog.

Min stressnivå har nämligen gått ner så himla mycket sen Corona kom och mitt extrajobb i princip stängde ner. Från att behöva balansera allt det till att bara ha en sak att ta hand om på dagarna – mitt företag.

Från att behöva pussla, jobba när det finns tid, fixa med saker och ibland jobba 8 timmar på hotellet och sen med företaget innan eller efter det, plus vilja träna 5 dagar i veckan, till att kunna jobba kanske 6 timmar om dagen med företaget, faktiskt vara ledig 2 (!) dagar och sen vara ledig övriga timmar.

Inte känna panik, inte känna stress. Kunna göra ett bra jobb på riktigt med mina pt-kunder och se till att de får det de behöver och vill ha.

Inte behöva krångla och stressa igenom saker om det är vissa dagar jag sover dåligt pga ångest (som inatt, sov kanske 5 timmar och fick kämpa ett bra tag med att komma igång öht idag.

Hinna med mig själv liksom.

Och också att jag kanske inte behöver jobba så jäkla mycket. Måste inte stressa mig igenom mina dagar. Jag gör vissa saker vissa dagar och andra dagar är för andra arbetsuppgifter. Har hittat en struktur.

Vet ju att jag inte klarar av för mycket och att jag inte mår bra av för hög arbetsbelastning, så med det här, ja, det känns liksom som att jag låter hjärnan läka nu. För helt plötsligt börjar saker bli enklare. Lättare.

Eller ja, jobbet blir inte lidande av att jag mår dåligt ibland. Det är liksom okej. Det funkar ändå.

Det jag fokuserar på är att bygga upp mina gruppträningar, jobba med pt-online och att bygga upp min youtubekanal. Sakta men säkert.

2 Comments

  1. Är lite likadan, kan inte ha för många bollar eller måsten i luften samtidigt. Försöker ta vissa dagar att göra ingenting, och det funkar ju tack vare mitt nattarbete, att jag är mer ledig än om jag jobbat dagtid. Superviktigt för mig! Kram

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.