Hejdå april – det blir åtminstone bättre varje dag

Sista april, en mindre kaotisk månad än mars, men ändå en jobbig månad mentalt. Lite har ni nog märkt här, men ja, det har varit upp och ner.

Här har jag skrivit om målen för april.

Dock har det varit en bra månad företagsmässigt! Är nöjd över att jag fått till en bra struktur på mitt youtube-konto och att det börjat växa en del, 20% fler visningar än förra månaden!! Så nöjd!! Har jobbat med nya klipp såklart och sen har jag jobbat en hel del med gammalt content som fått en uppfräschning. Många av mina gamla klipp används fortfarande därute och det tycker jag är lite häftigt ändå.

Har fått in 3 nya PT-kund med (månadsskiftet mars/april), och snart är det dags för insläpp av nya igen! Snart är jag uppe i max-antal, och DET känns jäkla bra.

Och gruppträningarna har kommit igång bra! Önskar såklart att det ska komma fler på passen, men än så länge har det varit nya personer varje gång och några stammisar, vilket jag blir såklart väldigt glad över!

Knärehaben har gått bra, kan springa ungefär 4km nu, mot 2.5km som var i början av månaden men nu har det stannat av lite för…

…. Vinter kom hit! Och ska bo här ett litet tag, tills någon adopterar honom!

Så träningen har flyttat ut igen, kommer nog börja gymma några dagar i veckan, men kommer träna en hel del ute med Vinter såklart. Han behöver ett gäng timmar utomhus, och idag körde jag ett svettigt pass mot en parkbänk. Kommer bli en hel del sånt, men stör mig inte speciellt mycket i Coronatider helt ärligt, utan är rätt skönt.

Att jag har vart frisk hela april är nog min största bedrift hela det här året. Har ju vart hemma typ hela januari, februari och mars, så att jag har varit frisk i april är liksom, ja, är förvånad själv ska ni veta.

Hoppas verkligen att maj kan bli lite bättre än april, och sen att det blir lite bättre igen. Och igen. Och sen ännu mer.

Detta kommer dock bli himla roligt! Ser fram emot att börja som fystränare för ett av ÖHKs ungdomslag på måndag, och lära känna det gänget liksom.

Jaja, jag känner mig optimistisk ändå. Det kan bli en riktigt bra månad i maj. Och jag är på det stora hela nöjd med april!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.